RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

SPY-SHACK: ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΙΚ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ SURVIVOR


Ο Τόνυ Βλάχος κατάφερε να κερδίσει δύο φορές το αμερικανικό Survivor χάρη σε μια ιδιαίτερη τεχνική.

Τι χρειάζεται να έχει τελικά κάποιος για να κερδίσει το Survivor; Εκτός από δύναμη, αντοχή και χαρακτήρα, θα πρέπει για όσο διάστημα βρίσκεται στις εξωτικές παραλίες, να πάρει μια σειρά από σωστές αποφάσεις, οι οποίες θα τον οδηγήσουν όλο και πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο. Σίγουρα δεν είναι κάτι απλό.

Έχουμε δει κατά καιρούς παίκτες στο ελληνικό ριάλιτι επιβίωσης να εφαρμόζουν περίτεχνες στρατηγικές (βλέπε Μάνατζερ Ράγκμπι), σε μια προσπάθεια να κερδίσουν την συμπάθεια των συμπαικτών τους, ωστόσο τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό που έκανε στην 28η (και στην 40η) σεζόν του αμερικανικού Survivor, ο Έλληνας ομογενής, Τόνυ Βλάχος.

Ο 48χρονος θεωρείται ως ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ριάλιτι στην Αμερική, έχοντας συμμετάσχει τρεις φορές και έχοντας φύγει με το έπαθλο τις δύο από αυτές. Τι τον οδήγησε στην κορυφή; Το στρατηγικό και ριψοκίνδυνο παιχνίδι του, με το οποίο κατάφερνε να χειραγωγεί τους άλλους διαγωνιζόμενους, αποφεύγοντας να καταψηφιστεί στα συμβούλια προς αποχώρηση.

Κάπου εδώ να πούμε πως η μεγάλη διαφορά του αμερικανικού Survivor σε σχέση με το ελληνικό είναι πως δεν ψηφίζει προς αποχώρηση το τηλεοπτικό κοινό, αλλά οι παίκτες μεταξύ τους κι έτσι η στρατηγική του Τόνυ «δούλεψε» άριστα. Το κόλπο, λοιπόν, του Έλληνα παίκτη ονομάστηκε «Spy-Shack» και ουσιαστικά αφορούσε μια κρυψώνα μέσω της οποίας κατασκόπευε τους συμπαίκτες του, σε σημείο που ήξερε συνεχώς τι έλεγαν μεταξύ τους.

Κάθε φορά που έβλεπε δύο ή τρεις παίκτες να απομονώνονται και να συζητούν για την κατάσταση στην καλύβα, εκείνος κρυβόταν σε οτιδήποτε έβρισκε εύκαιρο. Σε ξύλα, σε δέντρα, σε φύλλα, ακόμα και στο χώμα, προκειμένου να βρίσκεται κοντά και να κρυφακούει, χωρίς να τον καταλάβουν.

Παραδόξως, πράγματι πήρε μερικές χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες τον βοήθησαν στο παιχνίδι και τον οδήγησαν δύο φορές στη νίκη. Η ουσία, όμως, είναι ότι αυτή η στρατηγική ήταν μια από τις πιο περίεργες και ξεκαρδιστικές που έχει κάνει ποτέ κάποιος παίκτης σε οποιοδήποτε ριάλιτι.   gazzetta