RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

KONΤΡΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΓΚΑ ΜΕ SUPER ΚΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ


Ένα νέο κεφάλαιο φαίνεται πως άνοιξε στην κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με την Super Κική. Μετά τις σημερινές τοποθετήσεις του παρουσιαστή για τους influencers όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως, «Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι η εκδίκηση του όπλου που οι ίδιοι δημιούργησαν. Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία παιδεία. Δεν στοχοποιώ κάποιον. Κάνω γενική τοποθέτηση.

Δεν έχουν καμία παιδεία, απέκτησαν followers, δίνανε δώρα και τώρα που με μία στραβή οι followers τους τούς εκδικούνται και τους βρίζουν, κάθονται οι ίδιοι και βρίζουν τους followers που αυτοί παρακαλούσαν τόσο καιρό. Βλέπετε πώς πρέπει να κρατάμε πισινές και πώς γυρίζει boomerang η όλη προσέγγιση που κάνουμε εμείς στον δημόσιο βίο; Και βλέπετε πώς αυτοί οι άνθρωποι που χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να δείξουν στη ζωή τους, τους βάζουν εκπομπές και σόου και τους δίνουν χρήματα;»


Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από την Super Κική που έχει αποδείξει ότι δε μασάει τα λόγια της. Η γνωστή influencer έκανε δυο Instastories στα οποία ανέφερε: «Μιλάει ο Λιάγκας για επίπεδο. Ο Λιάγκας που τραβάνε μα@@@@ες στις πλάτες κοριτσιών και γελάει. Αλλά όσοι έχουν χεσμένη φωλιά συμφωνούν με το απλυταριό. Πως γίνεται ένας ακτιβιστής να ζητά στήριξη από έναν σεξιστή; Το είδαμε και αυτό Λιάγκας – Γκιώνης bff».



 

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Λιάγκας έχει ξαναβρεθεί σε ανοιχτή σύγκρουση με την Super Kική αφού είχε σχολιάσει πολύ αυστηρά τη δήλωσή της ότι “υπέφερε” στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τότε, η Super Κική μέσα από άλλη εκπομπή του είχε απαντήσει: «Είπα ότι υπέφερα, όχι ότι με έδερναν. Δεν τον θέλω, δεν μπορώ να τον βλέπω. Δεν θέλω να βλέπω κανέναν, γιατί παίρνουν το τόσο και το κάνουν άλλο τόσο. Αφού καταλαβαίνεις πώς το λέω, γιατί πας και το τεντώνεις; Δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις; Θες να σου δώσω ψωμί; Κάλεσέ με στην εκπομπή σου».
Λίγες μέρες μετά, η Super Κική είχα κάνει ένα ξέσπασμα κατά όλων των δημοσιογράφων με τον Γιωργο Λιάγκα να αποφεύγει να τοποθετηθεί λέγοντας πως θέλει να δει αν θα βρίσει πάλι τον ίδιο. tlife