RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

"ΒΟΜΒΑ" ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ - "ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ, Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΦΑΚΕΛΟ, ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ 4 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ"


Ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος έχει προβεί σε σοβαρές καταγγελίες τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας φιλοξενήθηκε στο T-live και αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας, με ενδεχόμενη εμπλοκή Κυπρίων.

Ο κ. Διαλυνάς έριξε «βόμβα μεγατόνων», καθώς όπως αποκάλυψε ο Ηλίας Γκιώνης θα καταθέσει στις κυπριακές εισαγγελικές Αρχές φάκελο με καταγγελίες που περιλαμβάνουν μαστροπεία, ναρκωτικά και παιδική πορνογραφία.

«Θα έχουμε τσουνάμι εξελίξεων από Κύπρο, διότι σήμερα θα κατατεθεί από τον Ηλία Γκιώνη ένας φάκελος με στοιχεία, στα οποία -σύμφωνα με αυτόν – εμπλέκονται τέσσερις κύπριοι πολιτικοί και τέσσερα άτομα από την Αθήνα, εκτός των άλλων. Συνολικά τα εμπλεκόμενα άτομα είναι 20, σύμφωνα με τον κύριο Γκιώνη. Οι κατηγορίες τις οποίες τους αποδίδει, τις οποίες υποστηρίζει με φωτογραφίες, βίντεο κι άλλα στοιχεία συμπεριλαμβάνουν μαστροπεία, ναρκωτικά κι ενδεχομένως να έχουμε εμπλοκή παιδικής πορνογραφίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Διαλυνάς στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Όταν ρωτήθηκε για το αν γνωρίζει για το αν το εν λόγω κύκλωμα σχετίζεται με το πάρτι στο πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο γνωστός δικηγόρος απάντησε: «Δε μπορώ να το πω. Κάποιος εξ’ αυτών – δεν είναι απαραίτητο να είναι αυτοί που κατηγορούνται για βιασμό, το ξεκαθαρίζω- εμπλέκεται».   tlife