RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ» - ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΕΙ

Με οδηγίες του Αρχηγού της Αστυνομίας το πρωί της Τρίτης
(24/3) ανακλήθηκε σχεδόν όλο το προσωπικό της Δύναμης που βρισκόταν σε διάφορες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα στα Αεροδρόμια. Σημειώνεται επίσης ότι, στους ελέγχους θα συμμετέχουν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Δύναμης.

Αυτό ανέφερε στο 24news ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, κ. Χρίστος Ανδρέου, ο οποίος μάλιστα σημείωσε ότι στο παρόν στάδιο, δεν χρειάζεται η συνδρομή του Στρατού στις περιπολίες.

Όπως μας εξηγήθηκε, οι τοπικοί αστυνομικοί σταθμοί θα διενεργούν περιπολίες στις γύρω περιοχές, ενώ η παρουσία της Αστυνομίας θα είναι εμφανής και θα βρίσκεται παντού. Δηλαδή, τόσο σε πρωτεύοντα, όσο και δευτερεύοντα δίκτυα.

Επίσης, η Αστυνομία θα συνεργάζεται και θα έχει στενή επαφή με διάφορους φορείς όπως για παράδειγμα, την Πολιτική Άμυνα, την Εθνική Φρουρά, τις Βρετανικές Βάσεις, ιατρικό προσωπικό και άλλους.

Ο κ. Ανδρέου σημείωσε ότι η Αστυνομία θα συνεχίσει να διενεργεί ελέγχους στην βάση όλων των διαταγμάτων. Θα ελέγχονται τόσο όσοι επιβαίνουν σε οχήματα όσο και οι πεζοί, αλλά και υποστατικά.

Θυμίζουμε ότι όσοι πρόκειται να κυκλοφορήσουν με οποιοδήποτε τρόπο, πρέπει να έχουν στην κατοχή τους τα προσωπικά τους έγγραφα (ταυτότητα ή διαβατήριο) και αποδεικτικό για τον λόγω μετακίνησής τους. Εάν διαπιστωθεί ότι ο πολίτης παραβίασε το διάταγμα, αναμένεται να του επιβληθούν οι κυρώσεις που έγιναν ήδη γνωστές (π.χ. 150 ευρώ πρόστιμο).

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, καταληκτικά θέλησε να μεταφέρει το μήνυμα ότι τα μέλη της Δύναμης θα είναι αμείλικτα προς όποιον παραβεί διατάγματα και δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο που να θέσει σε κίνδυνο συμπολίτες μας.          24news
 









ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)