RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ? ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ

Απόψε σύμφωνα με τον Τάσο Ιεροδιακόνου αναμένουμε
ένα ακόμα πιο δυνατό ψύχος να περνάει από την Κύπρο με χιόνια και τσουχτερό κρύο. Ταυτόχρονα θα ενισχυθούν και οι άνεμοι.... 
Ελα όμως που αρκετά μέλη της ομάδας του Τάσου Ιεροδιακόνου στο Facebook με τον τίτλο "Καιρικά φαινόμενα στην Κύπρο" υποστηρίζουν πως απόψε τα μεσάνυχτα αναμένεται να απολαύσουμε πρόσκαιρη χιονόπτωση τόσο στον Πενταδάκτυλο όσο και στην Λευκωσία.

primetime Πέμπτη 23 Ιανουαρίου

Πρωινές ώρες ηλιοφάνεια με νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Μικρό ενδεχόμενο πολύ τοπικών ελαφρών βροχών.
Ελάχιστες θερμοκρασίες τις αυγινές ώρες να πέφτει στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 6-8 βαθμούς στα παράλια και από μείον 3 έως 2 βαθμούς στα ορεινά. Παγετός σε ορεινά-ημιορεινά και μπορεί τοπικά και πιο ελαφρά προς τμήματα του εσωτερικού. Προσοχή στο οδικό ορεινό και ημιορεινό δίχτυο λόγω παγετού.
Άνεμοι Δυτικοί-Νοτιοδυτικοί 1-2 μποφόρ και έως 3 μποφόρ σε παραθαλάσσιες περιοχές.
Μεσημεριανές ώρες ηλιοφάνεια με νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Πολύ μικρό ενδεχόμενο πολύ τοπικών ελαφρών βροχών.
Μέγιστες θερμοκρασίες έως 17 βαθμούς σε εσωτερικό και παράλια. Πάνω στα ορεινά από 3 έως 10 βαθμούς.
Άνεμοι Δυτικοί-Νοτιοδυτικοί 2-4 μποφόρ και έως 5 μποφόρ στα βόρεια-ανατολικά-νότια παράλια.
Βραδινές ώρες με νεφώσεις τοπικά αυξημένες και περίπου από τις 22:00-23:00 και μετά προς ξημερώματα Παρασκευής αναμένονται τοπικές βροχές και χιόνια. Βροχές ελαφράς έως μέτριας έντασης που τοπικά στα βόρεια τμήματα του νησιού μπορεί να εκδηλωθούν έντονες βροχές σε μορφή μπόρας ή καταιγίδας. Θερμοκρασία μετά τις 20:00 στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό και 9-10 βαθμούς στα παράλια. Πάνω στα ορεινά 1-4 βαθμούς. Όσο θα περνάει η ώρα και θα εισέρχεται το ψυχρό ρεύμα αέρα η θερμοκρασία πέφτει αισθητά. Άνεμοι Βόρειοι 2-4 μποφόρ. Προς ξημερώματα Παρασκευής ενισχύονται σημαντικά στα 5-6 μποφόρ και παροδικά έως 7 μποφόρ στα παραθαλάσσια. Στα ορεινά και έως 8 μποφόρ.





ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)