RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

ΚΥΠΡΟΣ - ΜΠΟΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ - ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Με... παράξενες διαθέσεις «ξύπνησε» ο καιρός την Κυριακή, αφού μας ξεσήκωσε με ένα εντελώς
διαφορετικό σκηνικό, απ' αυτό που είχαμε συνηθίσει τις προηγούμενες μέρες! Βροχές, βροντές και γκρίζος ουρανός, επέστρεψαν για να μας επιτρέψουν να κάνουμε ένα διάλειμμα από τις ψηλές θερμοκρασίες και την ξηρασία των προηγούμενων ημερών.

Πολλοί συμπολίτες μας ενθουσιάστηκαν με την επιστροφή του χειμερινού καιρικού σκηνικού και, φυσικά, ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις φωτογραφίες από διάφορες περιοχές, περιγράφοντας το τι αντίκρυσαν, με το που άνοιξαν τα μάτια τους...
Η παρακάτω φωτογραφία αναρτήθηκε στην σελίδα «Καιρικά φαινόμενα στην Κύπρο» και, σύμφωνα με την περιγραφή, προέρχεται από τις Βρυσούλλες της επαρχίας Λάρνακας:

ΤΑΣΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ: 

Θερμοκρασιακά θα είναι καλά για όσους θα πάνε θάλασσα. Όμως θα παρατηρούνται και νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αρχίσουν σταδιακά να σπάζουν.
Όσοι πάνε θάλασσα για ηλιοθεραπεία μόνο δεν θα τους κάνει την χάρη. 




Από την ίδια σελίδα δανειζόμαστε και την παρακάτω φωτογραφία, η οποία, σύμφωνα με τον συμπολίτη μας, ο οποίος την ανήρτησε, προέρχεται από την περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας:

Παρόμοιο σκηνικό αντίκρισε και η Λευκωσία, όπως φαίνεται στην φωτογραφία από την περιοχή των Λατσιών, όπου, εκτός από τις εικόνες αυτές, υπάρχουν και αναφορές για βροχές και αρκετές βροντές24news 










ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)