RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΓΡΙΦΟ ΤΟΥ ΡΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION 2019

Δύσκολος για κάποιος, εύκολος για εμάς.... Ε ναι λοιπόν ο νέος γρίφος του
ΡΙΚ για τον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision 2019 είναι γεγονός......

Η απάντηση στο μικρό teaser που μας παρουσιάζει το ΡΙΚ θέλοντας να μας βάλει στο κλίμα ότι τα πάντα προχωράνε όπως ακριβώς τα ήθελαν, είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime Cy η Sacha Jean Baptiste.... που είχε κάνει πέρσι το FUEGO να μαγέψει ολόκληρη την Ευρώπη.
Η διάσημη σκηνοθέτης και σκηνογράφος είναι η γυναίκα που θα αναλάβει την σκηνική επιμέλεια είτε της Τάμτα είτε του Βαγγέλη Κακουριώτη.....
Πάντως, από τους ελάχιστους που άκουσαν το τραγουδι που θα στείλει η Κύπρος φέτος στον διαγωνισμό της Eurovision υποστηρίζουν πως μιλάμε για ένα τραγούδι πολύ δυνατό, dance και με σπασμοδικά... ηχοχρώματα που θα εντυπωσιάσουν..... Περισσότερα δεν λέμε.

ΤΟ WHO IS WHO ΤΗΣ SACHA JEAN BAPTISTE


infeGreece  Η Sacha έχει σχοληθεί αρκετές φορές με τον διαγωνισμό κι έχει αναλάβει το αποτέλεσμα επί σκηνής για αρκετές χώρες μεταξύ αυτών της φετινής συμμετοχής της Κύπρου, της Βουλγαρίας (2017-2018), της Αυστραλίας, της Αρμενίας (2016) κ.ά.
Η Jean-Baptiste έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία από τα χρόνια δουλειάς της ως χορογράφος, έχοντας δώσει την πινελιά της σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές, όπως το Swedish Idol, το X Factor Sweden και φυσικά το Melodifestivalen, για να αναφέρουμε μερικές.
Μεταξύ 2012 και 2017 έχει συμβάλει στις σκηνικές παρουσίες της νικητήριας Σουηδίας (2012), της Γεωργίας (2015-2017), της Κύπρου (2016), της Αυστραλίας (2017, 2018), της Αρμενίας (2016, 2017) και της Βουλγαρίας (2016-2018). Έχει γίνει γνωστή στον κόσμο της Eurovision για τις πολυάριθμες και αξέχαστες σκηνικές παρουσιάσεις της, για το μοντέρνο στυλ της και τα εφέ που προσδίδουν πάντα κάτι ξεχωριστό στα τραγούδια που οπτικοποιεί.












ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ







ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....