RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Η ΧΟΝΤΡΑΔΑ ΤΗΣ ΤΕΡΖΗ: ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ


Αγαπητή κυρία Τερζή, τουλάχιστον μην προκαλείτε. Δικαίωμα σας να δημιουργείτε προσωπικές φιλίες και σχέσεις.

Στον διαγωνισμό όμως συμμετέχει και μία συνάδελφος σας, η Ελένη Φουρέιρα, εκπροσωπώντας μία ελληνόφωνη χώρα, την Κύπρο.

Προτιμότερο θα ήταν να ευχηθείτε στην Κύπρο καλή επιτυχία για να κερδίσει τον διαγωνισμό. Την χώρα που στήριξε και εσάς την ίδια επαγγελματικά, αλλά και τον πατέρα σας, κι εφόσον φέρετε το όνομα του, σεβαστείτε το.


Κατανοούμε την απογοήτευση σας, αλλά μπορούσατε να μας δείξετε τα ντοκουμέντα και τα γούτσου-γούτσου από τη φιλία που δημιουργήσατε με την εκπρόσωπο της Βουλγαρίας ΜΕΤΑ τον τελικό της Eurovision. Ακόμα και αν ήταν όπως λέτε η συγκεκριμένη κυρία "το καλύτερο κομμάτι αυτού του ταξιδιού" για εσάς.  

Όταν λέτε κυρία Τερζή στην Βουλγάρα "εύχομαι να κερδίσεις", σημαίνει ότι δεν εύχεστε να κερδίσει τον διαγωνισμό η συνάδελφος σας Ελένη Φουρέιρα. Αλλά δεν πειράζει κυρία Τερζή. Της το εύχεται όλη η Ευρώπη. Και όπως δείχνουν τα πράγματα θα το πετύχει χωρίς τη συναδελφική υποστήριξη σας.

Εσείς υποστηρίξτε την νέα φίλη που αποκτήσατε. Εξάλλου οι φίλοι είναι χρήσιμοι στις δύσκολες στιγμές που περνάτε...  

Η Κύπρος τουλάχιστον σας στήριξε μέχρι στιγμής με την επιλογή του τραγουδιού που κάνατε, ασχέτως αν όλες σας οι επιλογές γύρω από αυτό ήταν λάθος για το συγκεκριμένο διαγωνισμό. Από το ίδιο το τραγούδι μέχρι τα ρούχα και την σκηνική παρουσίαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ