RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Ο ΙΣΑΑΚ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ ΜΕ ΤΙΣ TAXIDOEFKERIES ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ SHOWTIME CY


Στην Κύπρο βρέθηκε ένας από τους πρωταγωνιστές του POWER OF LOVE, με χορηγό τις TAXIDOEFKERIES και προσκεκλημένος του ShowTime Cy.


Η Πρόεδρος του ShowTime Cy Έλενα Νικολάου, αλλά και οι υπόλοιποι συνεργάτες της νούμερο ένα σελίδας αποκαλύψεων της Κύπρου, πέρασαν μέρες και νύχτες με τον Ισαάκ Σεμερτζίδη κατά τη διάρκεια της καθόδου του στο νησί μας. 

Στο The Mall of Cyprus συναντήθηκε με το λαγουδάκι του Fantastic Eshop, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη το κυνήγι πασχαλινών αυγών!


Κατά την παραμονή του στην Κύπρο, ο Ισαακ απόλαυσε τον καλό καιρό, κάνοντας το πρώτο του μπάνιο σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας μαζί με την ομάδα του ShowTime Cy.

 
Η κυπριακή φιλοξενία είναι παγκόσμια γνωστή. Ο Δώρος Παναγίδης την επιβεβαίωσε αναλαμβάνοντας και αυτός χρέη οδηγού-ξεναγού του Ισαάκ. Μαζί πήγανε Αγία Νάπα, Πρωταρά αλλά και Λεμεσό.


Ο Ισαάκ επισκέφθηκε και το πάρκο της Αθαλάσσας, προκειμένου να πιει πρωινό καφεδάκι μέσα στη φύση και την ηρεμία που προσφέρει. 

 

Επισκέφθηκε ακόμη τον Κλικ FM, αλλά και το Πολιτεία FM, για να μιλήσει με γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του πέρασε από  κατάστημα με τα γνωστά γυαλιά ηλίου OJO.


Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν παρέλειψε να απολαύσει την κυπριακή κουζίνα.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Μάλιστα, σήμερα Κυριακή μπορείτε να απολαύσετε και φωτογραφίες του Ισαάκ μέσα από το περιοδικό OΚ Κύπρου, ο φακός του οποίου τυχαία βρέθηκε στο ξενοδοχείο την ώρα που απολάμβανε τον καυτό καιρό με την Πρόεδρο του ShowTime Cy. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ