RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 7 Απριλίου 2018

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ


Παραμένουμε με υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα Μεγάλο Σάββατο λόγω του ότι η αποκομμένη ψυχρή λίμνη βρίσκεται δυτικά της Κύπρου στο ύψος της Ρόδου και για αυτό ευννοεί θερμό ρεύμα αέρα στην περιοχή μας με υψηλές θερμοκρασίες.
Μέγιστες για σήμερα έως 31 βαθμούς στο εσωτερικό,έως 23 βαθμούς στα δυτικά-επαρχία Πάφου και 25-28 βαθμούς στις υπόλοιπες επαρχίες. Στα ορεινά 15-23 βαθμούς.
Άνεμοι 1 έως 3 μποφόρ.


ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ 
 
Η αποκομμένη ψυχρή λίμνη ακολουθεί ανατολική πορεία και αναμένεται αύριο Κυριακή του Πάσχα να μας επηρεάζει με πτώση θερμοκρασίας αλλά και άστατο καιρικό σκηνικό με τοπικές βροχές-καταιγίδες χωρίς να αποκλείεται και χαλαζόπτωση κυρίως σε εσωτερικό-επαρχία Λευκωσίας και ορεινά μεσημέρι με απόγευμα.
Μέγιστες θερμοκρασίες έως 23-25 βαθμούς στο εσωτερικό και 20-23 βαθμούς στα παράλια. Στα 10-16 βαθμούς.
Άνεμοι βορειοδυτικοί περιοχή Λευκωσίας και νότιοι-νοτιοδυτικοί στις υπόλοιπες περιοχές. Ένταση 2-3 μποφόρ και έως 4 μποφόρ από Λεμεσό μέχρι Αμμόχωστο.

Άστατος παραμένει και την Δευτέρα του Πάσχα ο καιρός με τοπικές βροχές-καταιγίδες σε ορεινά και εσωτερικό και μια μικρή πιθανότητα μέχρι στιγμής να κινηθούν λίγο πιο ανατολικά. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση που σε γενικές γραμμές θα είναι αισθητή τις ημέρες του Πάσχα.
Μέγιστες έως 22-23 βαθμούς στο εσωτερικό και 20-21 στα παράλια. Στα ορεινά 9-14 βαθμούς.
Άνεμοι 1 έως 3 μποφόρ.

Επειδή είναι καιρός αστάθειας και τα φαινόμενα θα είναι τοπικά δεν μου είναι και εύκολο να προσδιορίσω περιοχές αλλά οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών αλλά και εσωτερικού-επαρχία Λευκωσίας να ξέρουν ότι έχουν πιθανότητες να δεχθούν βροχές-καταιγίδες με πιθανή χαλαζόπτωση.
Πιο άστατος ο καιρός αναμένεται την Δευτέρα του Πάσχα με πιο εκτεταμμένα τα φαινόμενα σε σχέση με την Κυριακή. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ