RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 7 Απριλίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ - ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ


Με δημόσια ανακοίνωση τους, οι οργανωμένοι γονείς των Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λευκωσίας, μας μεταφέρουν ευχάριστα νέα! Για πρώτη φορά, ο κατασκηνωτικός τους χώρος γίνεται προσβάσιμος και κάνει δεκτά, παιδιά με αναπηρίες:

Διαβάστε την ανακοίνωση:

"Με μεγάλη χαρά, συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης ανακοινώνουμε επίσημα ότι ο Κατασκηνωτικός χώρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λευκωσίας είναι ο πρώτος στη χώρα μας, που δέχεται αιτήσεις από μαθητές με κινητικές αναπηρίες.

Όλοι οι χώροι πλέον στον κατασκηνωτικό χώρο είναι προσβάσιμοι για μαθητές με κινητικές αναπηρίες.

Οι προσπάθειες τόσο εμένα όσο και των στενών μου συνεργατών, τους τελευταίους μήνες, έφεραν ως αποτέλεσμα την έναρξη των εργασιών για τη δημιουργία ενός καινούριου δωματίου πλήρως εξοπλισμένου, με προσβάσιμους χώρους υγιεινής και χώρους διαμονής των συνοδών και του ομαδάρχη.

Τα παιδιά θα διαμένουν στο δωμάτιο όλα μαζί χωρίς διακρίσεις. Δεν θα υπάρχει επιπλέον κόστος για τους συνοδούς των παιδιών με αναπηρίες. Όλες οι διακινήσεις των παιδιών θα γίνονται με λεωφορεία προσβάσιμα για άτομα με κινητικές αναπηρίες και ταυτόχρονα τα παιδιά θα συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες μαζί με τους συμμαθητές τους. Σύντομα θα ανακοινώσουμε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας.

Η Ομοσπονδία μας, έμπρακτα κάνει πράξη το σεβασμό στα άτομα με αναπηρίες, το σεβασμό για τη διαφορετικότητα, την πλήρη και αποτελεσματική συμμετοχή και ενσωμάτωση στην κοινωνία, στις ίσες ευκαιρίες, την προσβασιμότητα και ισότητα μεταξύ των μαθητών.

Από φέτος θα απολαμβάνουν όλα τα παιδιά χωρίς διακρίσεις ημέρες ξεγνοιασιάς σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον και πάνω από όλα προσβάσιμο για όλους.

Αυτό το καλοκαίρι δημιουργούμε αναμνήσεις μιας ζωής!

Ίσως είναι ο μεγαλύτερος και ο σημαντικότερος στόχος που έχουμε επιτύχει τα τελευταία χρόνια.

Γονείς σε διαρκή κίνηση!

Μορφάκης Σολομωνίδης
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λευκωσίας"


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ