RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ & ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ


Για κατάθεση κλήθηκε ο 33χρονος ύποπτος το απόγευμα της Παρασκευής σχετικά με το διπλό
φονικό του Στροβόλου. Η Αστυνομία φαίνεται να στρέφεται στην αναζήτηση κι άλλου προσώπου για το οποίο φαίνεται να υπάρχουν πληροφορίες για εμπλοκή στο φονικό στον Στρόβολο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος στην κατάθεσή του φέρεται να υπέδειξε στους ανακριτές που βρίσκεται το φονικό μαχαίρι. 

ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ 
 
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την Αστυνομία, οι ανακριτές φαίνεται να εντόπισαν το φονικό όπλο αλλά και τα ρούχα του δράστη.
Το μεσημέρι της Παρασκευής ο 15χρονος γιος του άτυχου ζεύγους μετά την κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, αναγνώρισε τον 33χρονο ύποπτο ως το πρόσωπο που είδε το βράδυ του διπλού φονικού.
Χθες ο επικεφαλής των ανακρίσεων της υπόθεσης, υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Κουμέτος Κουμέτου, αναφερόμενος στο έργο των ανακριτών πέραν από τις καταθέσεις, 90 τον αριθμό, είπε πως αναζητείται άλλο πρόσωπο το οποίο εικάζεται πως είναι συνεργάτης του 33χρονου. Μέχρι και το μεσημέρι η μοναδική εξέλιξη που υπήρχε για το διπλό φονικό ήταν η κατάθεση του 15χρονου γιού των δολοφονηθέντων ως βασικού μάρτυρα. Επίσης αναμενόταν να γίνει αναγνωριστική παράταξη προκειμένου ο 15χρονος να αναγνωρίζει το πρόσωπο με το οποίο συνομίλησε την βραδιά του φόνου. Εξέλιξη που ενδεχομένως να αναμένεται προκειμένου να δώσει γραπτή κατάθεση. kathimerini cy 

 ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΥΝΕΡΓΟΥ

Καταιγιστικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του ζεύγους Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνας Σεργίου. 

Η Αστυνομία μετά από υπόδειξη του 33χρονου, που τελεί υπό 8ήμερη κράτηση, εντόπισε τα ρούχα του δράστη και το φονικό όπλο – μαχαίρι σε χώρο στο πατρικό του σπίτι στη Λευκωσία.  Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο 33χρονος κατονόμασε και δεύτερο άτομο ως τον συνεργό του.  Σημειώνεται ότι νωρίτερα σε αναγνωριστική παράταξη που έγινε στο ΤΑΕ Λευκωσίας, ο ανήλικος γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους αναγνώρισε τον 33χρονο ως το άτομο που βρισκόταν στο σπίτι του το βράδυ του εγκλήματος. philenews
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ