RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 7 Απριλίου 2018

ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ


Η ντροπιαστική ενέργεια κάποιων απερίσκεπτων, ανάγκασε τους εθελοντές που στηρίζουν
το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού να αναλάβουν εκτάκτως δράση, ώστε το Πάσχα να μην λείψουν τα βασικά από τις οικογένειες που στηρίζει ο τόσο σημαντικός και χρήσιμος στις μέρες μας, θεσμός.

Κάποιοι κάνουν επανάσταση από τον καναπέ και το Facebook για όσα απαράδεκτα συμβαίνουν γύρω μας.

Και άλλοι, επιστρατεύονται και προσφέρουν από την πρώτη γραμμή, όταν και όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση ότι κάποιοι αλήτες έκαψαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού, αλλά και μέρος των τροφίμων που θα προσφέρονταν, ο ηθοποιός-χορογράφος Γιώργος Νικολάου, ιδιοκτήτης της σχολής χορού Success, αφού εκτονώθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκτοξεύοντας χαρακτηρισμούς που αρμόζουν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες, κοινοποίησε το κάλεσμα της εφημερίδας Λεμεσός για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τρόφιμα.

Δεν περιορίστηκε σε αυτό. Το Μεγάλο Σάββατο βρέθηκε μαζί με άλλους εθελοντές στα γραφεία της εφημερίδας Λεμεσός και συμμετείχε στο συντονισμό της συλλογής τροφίμων.




Η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λεμεσού βασίζεται καθαρά και αποκλειστικά στον εθελοντισμό.

Ο Γιώργος Νικολάου, όπως και ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Λεμεσός, Σάκης Στυλιανού, δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια. "Δεν θα αφήσουμε ούτε λεπτό να πάει χαμένο".

Οι πολίτες κλήθηκαν να συμβάλουν σε μια μεγάλη εκστρατεία στήριξης και αλληλεγγύης σε αυτό τον σημαντικό θεσμό για τη Λεμεσό και τους ανθρώπους της.

Μια εκστρατεία που υποστηρίζει άτομα και οικογένειες που βρίσκονται σε έκτακτη ανάγκη ή δεν έχουν επαρκείς οικονομικούς πόρους για να εξασφαλίζουν τα προς το ζην.


Στηρίξτε την προσπάθεια αγοράζοντας μαζί με τα ψώνια σας προϊόντα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού. Επικοινωνήστε μαζί με την εφημερίδα Λεμεσός για συντονισμό της δράσης, στο τηλέφωνο 99348555 (Σάκης Στυλιανού).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ