RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΠΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΆΔΗΣ: ΈΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΥΠΡΟ


Ένας από τους πιο σέξι άντρες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα ετοιμάζεται να ρίξει "άγκυρα" στην Κύπρο.


Ναι, πολύ καλά διαβάζετε. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime Cy, ο Πάνος Αντωνιάδης, απόφοιτος της γυμναστικής ακαδημίας και χρόνια τώρα "αστέρι" στο χώρο του modeling ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Κύπρο. 

Είναι ένας από τους πιο τοπ χορευτές της Ελλάδας με δεκάδες διαφημίσεις συμμετοχών του σε μεγάλα πριβέ πάρτι αλλά και σε club ανά τη χώρα, personal trainer ενω αξίζει να πούμε πως έχει λάβει μέρος και σε αρκετά fashion show μεγάλων σχεδιαστών. 

Αυτό το ατσαλένιο κορμί καταφέρνει σε κάθε του εμφάνιση να προκαλεί καρδιοχτύπια και απανωτά εγκεφαλικά στον γυναικείο και όχι μόνο πληθυσμό... 

Το αγαλματένιο του σώμα, τα στιβαρά του μπράτσα αλλά και οι εντυπωσιακοί του κοιλιακοί τον έκαναν να ξεχωρίσει και μαζί με το άγριο αρρενωπό του βλέμμα προσφέρει όλα όσα μπορεί ζητάει ένας σχεδιαστής μόδας σε μία άκρως ισχυρή επίδειξη μόδας. 
Αξίζει να αναφέρουμε πως ήδη ο 24χρονος Πάνος Αντωνιάδης έχει αρκετές προτάσεις για επιδείξεις μόδας αλλά και από club της Κύπρου προκειμένου να προκαλέσει αναστάτωση στους θαμώνες. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 96586973. Κος Αντωνιαδης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ