RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

TO SHOWTIME-CY ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ AMBITUS FITNESS GYM ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ

To Ambitus Fitness Gym ίσως είναι από τα καλύτερα γυμναστήρια και πιο ισχυρά με τελευταίου τύπου μηχανήματα στη Λευκωσία. 

Το ShowTime-cy θέλησε να το επισκεφτεί και να περάσει λίγες ώρες εκεί προκειμένου να το παρουσιάσει στους αναγνώστες τους. Υπερσύγχρονο, ζεστό, φιλικό, με όλες του τις ανέσεις και προπάντον αγαπητό σε όλους.... Η επιλογή, καθόλου τυχαία αφού βρίσκεται στο Πλατύ Αγλαντζιάς, σε μια περιοχή που σφύζει από ζωή.



Μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη του  και personal trainer Ανδρέα Κυπριανού θέλοντας να μας παρουσιάσει το Ambitus Fitness Gym:




Ανδρέα, τι είναι αυτό που κάνει το Ambitus Fitness Gym να ξεχωρίζει....


 
Το Ambitus Fitness Gym είναι ένα γυμναστήριο σχετικά μικρό σε εμβαδόν αλλά μεγάλο σε υπηρεσίες με τελευταίου τύπου μηχανήματα αεροβικής γυμναστικής και αντιστάσεων.
Οι πτυχιούχοι γυμναστές που εργάζονται με ζήλο, προσπαθούν να δώσουν τις καλύτερες υπηρεσίες με το καλύτερο δυνατόν τρόπο, δίνοντας το κατάλληλο εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής στον αθλούμενο με ιδιαίτερη έμφαση στην επίβλεψη της προπόνησης.
Στις τάξεις των ομαδικών προγράμμάτων προσπαθούμε να κενοτομούμε με νέα προγράμματα όπως το Pound, Pump It Hard, Martial Art Fitness, Functional Training, JumpFIT και πολλά άλλα τα οποία μπορεί να έχει σε πρόγραμμα ο αθλούμενος, σε ειδικό application στο κινητό του το οποίο ανανεώνεται αυτόματα.


Τι μπορεί να συναντήσει κάποιος που θα έρθει στο γυμναστήριο σας και ποιες οι επιλογές που έχει ως προς τις υπηρεσίες σας....

Ως προς τις υπηρεσίες υπάρχουν πολλές επιλογές, και μπορεί ο καθένας να τις προσαρμόσει στο πρόγραμμα του ή στο ωράριο που τον βολεύει.
Το γυμναστήριο είναι ανοικτό καθημερινά 06:00-22:00 και Σάββατο 08:00-16:00.
Εκτός απο το χώρο των οργάνων με αντιστάσεις υπάρχουν και οι ομαδικές τάξεις που γίνονται καθημερινά πρωί και απόγευμα.


Έχετε συνέχεια δυνατές προσφορές κάτι που δείχνει πως σέβεστε τον πελάτη σας και δεν τον κοιτάτε απλά ως...Ευρώ.

Είναι αντιληπτό πως η οικονομική κατάσταση του νησιού ακόμα να ανακάμψει πλήρως,γι'αυτό και προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον κόσμο με τις προσφορές να συνεχίσουν την δια βίου άσκηση,η οποία είναι το σημαντικότερο εφόδιο για την σωματική κ ψυχική υγεία.



Πόσοι γυμναστές υπάρχουν και ποια είναι τα προγράματα σας....

Στο γυμναστήριο εργάζονται 5 γυμναστές-instructors.
Τα προγράμματα που έχουμε χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:
Α. Αερόβια

- Step 4 All
- Zumba
- Zumba step
- JumpFIT Trampoline
- Martial Art Fitness (MAF)
- Pound

και Β. Αναερόβια

- Fitball
- Hips & Abs
- Yoga
- Pilates
- Body bars
- Trx suspension Training
- Pump It Hard Tabata
- Toning Exersice
- Functional Training
- Floor Exercise

Εκτός από τα προγράμματα γυμναστικής στο Ambitus Fitness Gym μπορείς να βρείς μαθήματα ΚΑΡΑΤΕ και Ελληνικούς & Κυπριακούς χορούς.

Τι ζητάει μια γυναίκα από ένα γυμναστήριο και τι ένας άντρας....

Λίγο πολύ άντρες και γυναίκες ζητάνε κυρίως να χάσουν βάρος κ να πετύχουν μυική συσφιξη.Το ευχάριστο όμως είναι ότι η πλειοψηφία ενδιαφέρεται να εντάξει την σωματική άσκηση στην καθημερινότητά του έτσι ώστε να γίνει τρόπος ζωής και αναγκαιότητα .

Πόσες ώρες πρέπει να γυμνάζεται κάποιος για να διατυρεί το σώμα του σε φόρμα....

Η γυμναστική για ένα μέσο ασκούμενο κυμαίνεται από 30 λεπτά μέχρι 1 ώρα και 30 λεπτά, τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.

Που μπορεί κάποιος να σας βρει ?

Βρισκόμαστε στην οδό Καραβά 6Γ', στο Πλατύ Αγλαντζιάς Τ.Κ. 2114 Λευκωσία.Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο τηλέφωνο 22253606 ή στο www.ambitusfitness.com
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ