RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΚΥΠΡΟΣ: ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

WEATHER FORECAST CYPRUS: Με ηλιοφάνεια και παροδικές νεφώσεις αναμένεται το καιρικό σκηνικό στην Κύπρο αφού η διαταραχή που μας επηρέασε εχθές έχει υποχωρήσει..

Η θερμοκρασία για σήμερα Τετάρτη έως τους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και έως τους 16 στα παράλια.. Στα ορεινά στους 6-8 βαθμούς και κοντά στους 0 στο Τρόοδος..
Άνεμοι ασθενείς 1 έως 3 μποφώρ..

Πέμπτη βράδυ υπάρχει πιθανότητα ένα πέρασμα ψυχρού μετώπου που μέχρι στιγμής δείχνει ασθενές που θα δώσει τοπικές βροχές και χιόνια στο Τρόοδος..
Η θερμοκρασία την Πέμπτη σε μικρή άνοδο έως τους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και έως τους 17 στα παράλια..Στους 8-10 βαθμούς στα ορεινά και στους 1-2 στο Τρόοδος..
Άνεμοι 1 έως 3 μποφώρ το πολύ έως 4 παροδικά στα παράλια..

Παρασκευή με καλές καιρικές συνθήκες με την θερμοκρασία σε μικρή πτώση για να κυμαίνετε στους 14-15 βαθμούς στο εσωτερικό και γύρω στους 15-16 στα παράλια..Στους 7-9 βαθμούς στα ορεινά και στους 0-1 στο Τρόοδος..
Άνεμοι από 1 έως 3 μποφώρ..

Σάββατο απόγευμα προς βράδυ μέχρι πολύ πρωινές ώρες Κυριακής φαίνονται βροχές και χιόνια στο Τρόοδος..Αν θα είναι τοπικά ή Παγκύπρια αλλά και ποιες ώρες ακριβώς θα ενημερωθείτε..
Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία το Σάββατο και σε μικρή άνοδο την Κυριακή..

Πάντως οι ευνοικές αντικυκλωνικές συνθήκες που επικρατούσαν στην κεντρική Ευρώπη από το Δεκέμβρη που μας έφερναν βροχές-χιόνια και κρύο έχουν καταρεύσει για αυτό μέχρι στιγμής αν παραμείνουν ως έχουν τα στοιχεία δεν φαίνεται κάτι αρκετά οργανωμένο σύστημα να μας επηρεάζει τις επόμενες 8-10 ημέρες...ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ