RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

"ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ" ΚΥΠΡΙΟΙ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΤΗΣΗ ΟΡΓΗΣ ΤΗΣ....

Μια επιστολή στο ShowTime-cy έφθασε χθες αργά για τον Γολγοθά που βιώνουν αρκετοί Κύπριοι συμπατριώτες μας οι οποίοι ταξίδεψαν με την Ryanair. 

Η αυτούσια επιστολή λέει χαρακτηριστικά: Σας χαιρετώ!Θα ήθελα να σας πληροφορησω για ένα γεγονός που βρίσκεται σε εξέλιξη . 

Η πτήση της Ryanair 5082 με προορισμό την Θεσσαλονίκη ξεκίνησε με καθυστέρηση μιας ώρας  σχεδόν δηλαδή 7.20 από Παφο. Όταν έφτασαν Θεσσαλονίκη γύρω στις 9 απόψε δεν κατόρθωσε να προσγειωθει το αεροπλάνο και πηγαν Αθήνα όπου και προσγειωθηκαν λίγο πριν τις 10.Η Ryanair δεν αναλαμβάνει την διαμονή τους στην Αθήνα ούτε την μεταφορά τους στην Θεσσαλονίκη παρά μόνο θα διαθέσει ένα λεωφορείο να τους μεταφέρει στην Θεσσαλονίκη οδικώς, και μετά από τόση ταλαιπωρία μιλάμε για ταξίδι 7 ωρών μέσα στα χιόνια και τις καταιγίδες. Οι επιβάτες είναι απεγνωσμενοι. Η αδελφοτεχνη  μου φοιτητρια φρεσκοεγχειρησμενη από αφαίρεση νεφρου πριν 3 βδομάδες και τους ταλαιπωρουν για να μην πληρώσουν ξενοδοχεία. Σας παρακαλώ κάντε κάτι γιατί ο κόσμος εκεί είναι απεγνωσμενος.
Οι σελίδες του ShowTime-cy είναι ανοιχτές για να φιλοξενήσει απαντήσεις από την Ryanair για το ολο συμβάν.... Email: showtime.cy@hotmail.com ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ