RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΚΥΠΡΟΣ: ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ... ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ - ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ... ΤΕΛΕΙΩΣΕ

WEATHER FORECAST CYPRUS: Το πρώτο βαρομετρικό πέρασε βορειότερα μας όπως γνωρίζαμε το οποιό τα όποια φαινόμενα έδωσε ήταν τοπικά και όχι σε όλο το νησί..

Από τα σχόλια σας βροχές έπεσαν τοπικά σε περιοχές της Επαρχίας Πάφου-Λεμεσού-Λάρνακας και Αμμοχώστου ενώ στο εσωτερικό τίποτα το ιδιαίτερο εκτός από ψιχάλες..

Tις επόμενες ώρες θα έχουμε νεο χαμηλό βαρομετρικό στα δυτικά-βορειοδυτικά μας όπου και αναμένεται μέχρι αύριο Κυριακή να επηρεάσει όλο το νησί με βροχές αλλά και χιόνια στα ορεινά..
Κυρίως με βάση και τα δελτία μου τις αξιόλογες βροχές τις περιμένω από τις επόμενες ώρες αλλά και αύριο Κυριακή διότι το πρώτο βαρομετρικό όπως σας είχα αναφέρει δεν θα ευνοούσε όλο το νησί..

Τα χιόνια όσο περνάει η ώρα θα κατεβαίνουν και πιο κάτω του Τροοδους και έτσι για αύριο θα πέφτουν από τα 1000 μέτρα και πάνω και όσο πλησιάζουμε προς το βράδυ θα πέσει και άλλο το υψόμετρο από τα 550 μέτρα και πάνω..
Πιο ψυχρός ο καιρός Κυριακή-Δευτέρα λόγω ψυχρών μαζών στην ατμόσφαιρα αλλά από Τρίτη θα αρχίσουν να υποχωρούν..
Ο άστατος καιρός με βροχές και χιόνια παραμένει μέχρι και την Τετάρτη αλλά τα φαινόμενα θα είναι κατά περιόδους..

Λόγω κοινωνικής υποχρέωσης δεν είχα το χρόνο παρακολούθησης του ραντάρ για αυτό θα ήθελα να μου δώσετε αναφορά από την περιοχή σας πως ήταν οι καιρικές συνθήκες μέχρι τώρα για να δω αν όντως η πρόβλεψη μου κυλά σωστά ή όχι.ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ