RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ - ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.....

 Λευκωσία: Βίασε συμπατριώτισσά του την οποία πλησίασε υποσχόμενος να της βρει εργασία ως οικιακής βοηθού. Το θύμα, στην προσπάθειά του να αμυνθεί, έγδαρε τον δράστη στον λαιμό και στο στέρνο, αλλά η αντίστασή του αυτή δεν ήταν αρκετή για να αποτρέψει το έγκλημα.  Ο βιασμός έλαβε χώρα στο σπίτι της Ινδής οικιακής βοηθού στις 15 Μαρτίου 2016, οπότε και έγινε η καταγγελία στην Αστυνομία. Ο ύποπτος όμως συνελήφθη προχθές, όταν παρουσιάστηκε στα γραφεία του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης όπου πήγε για να υποβάλλει τα έγγραφά του για να παρατείνει την παραμονή του στην Κύπρο.  

Είχε προηγηθεί, από τη μέρα που τελέστηκε το έγκλημα, η έκδοση εντάλματος σύλληψής του. Δικαιολογούμενος ο ύποπτος ισχυρίστηκε ότι είχε ερωτικές σχέσεις με την παραπονούμενη για τρεις μήνες και ότι οι οποιεσδήποτε σεξουαλικές επαφές γίνονταν με τη θέληση και τη συγκατάθεσή της. 
 Αντίθετα η παραπονούμενη ανέφερε στη γραπτή καταγγελία της ότι τον ύποπτο τον είχε γνωρίσει δύο εβδομάδες προηγουμένως στο κέντρο της Λευκωσίας και είχαν καθημερινή τηλεφωνική επαφή σε μια προσπάθειά της να εξασφαλίσει εργασία.  
Την κρίσιμη μέρα ο ύποπτος της τηλεφώνησε και της ανακοίνωσε ότι της βρήκε δουλειά, οπότε η παραπονούμενη τον κάλεσε στον χώρο που διέμενε για να συνομιλήσουν. Αντί αυτού, όταν μπήκε στο σπίτι, προσπάθησε να τη φιλήσει στα χείλη αρπάζοντάς την από τα μπράτσα. Αυτή προσπάθησε να αντισταθεί γδέρνοντάς τον με τα νύχια της, αλλά μάταια.
Ο ύποπτος της έβγαλε τα ρούχα με τη βία και στη συνέχεια ήρθε σε συνουσία μαζί της, χωρίς τη θέλησή της.  Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια όπου απομονώθηκε μικτό γενετικό υλικό του οποίου δότες είναι η παραπονούμενη και ένας άνδρας. Από τον ύποπτο θα ληφθεί γενετικό υλικό για να συσχετισθεί με αυτό που εντοπίστηκε στη σκηνή. 
Ο ύποπτος προσήχθη χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.  Αξίζει να σημειωθεί ότι θεωρείται επίσης ύποπτος και σε άλλη υπόθεση κατά την οποία ομάδα εφτά Ινδών, στην οποία συμμετείχε και αυτός, επιτέθηκε και προκάλεσε πραγματικές σωματικές βλάβες σε δύο συμπατριώτες του. Ο ύποπτος για το αδίκημα αυτό ισχυρίζεται ότι τη μέρα που έγινε το συμβάν βρισκόταν στη Λεμεσό.philenews

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ