RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ....

Απίστευτες αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη στη Γενική Συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ).  

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και μίλησε με τη γλώσσα της αλήθειας, όπως τη βιώνει ο ίδιος και με εμπειρίες πέραν των είκοσι χρόνων στο κυπριακό ποδόσφαιρο.  
Στη συζήτηση για τους στημένους αγώνες στην Κύπρο, ο Μπίδης άστραψε και βρόντηξε: «Βλέπω στιγμιότυπα και επακριβώς τι κάνει ο καθένας. Βιδώθηκα. Πλέον είμαι τόσο προκατειλημμένος που κάθομαι και βλέπω τα παιχνίδια και λέω “αυτό είναι στημένο” ή “αυτό δεν είναι στημένο”!
“Σήμερα έβγαλε λεφτά”, “σήμερα δεν έβγαλε”. Πρέπει να το δούμε με πολλή προσοχή»!  Στη συνέλευση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης, ανέφερε ότι η Παγκόσμια Ένωση Ποδοσφαιριστών (FIFPro) θα δημοσιοποιήσει αποτελέσματα μεγάλης έρευνας για τη χειραγώγηση αγώνων με τη συμμετοχή 420 ποδοσφαιριστών. Χαρακτήρισε δε τα αποτελέσματα για την Κύπρο «τραγικά»!philenews ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK  ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ