RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ

Σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη γύρω στις 9.10 χθες βράδυ σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, τραυματίστηκε σοβαρά 76χρονος και ελαφρά η 76χρονη σύζυγός του. 

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, κατά τον πιο πάνω χρόνο ενώ ο 76χρονος, με συνοδηγό την 76χρονη στάθμευσε το σαλούν όχημα του στην αυλή της εξοχικής του οικίας και αποβιβάστηκαν από αυτό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα κινήθηκε όπισθεν. Τόσο ο οδηγός, όσο και η συνοδηγός δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν με αποτέλεσμα το όχημα να περάσει πάνω από το πόδι της 76χρονης, ενώ παρέσυρε για μερικά μέτρα τον 76χρονο, με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε παρακείμενο τσιμεντένιο περιτοίχισμα και να πέσει στο έδαφος, ενώ το όχημα ακινητοποιήθηκε σε δέντρο.
Οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Κυπερούντας, στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου η 76χρονη έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε, ενώ ο 76χρονος όπως διαπιστώθηκε υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο θώρακα και στην πλευρική χώρα και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται σοβαρή.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Κακοπετριάς διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Σε άλλο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη γύρω στις 8 χθες βράδυ στην οδό Αριστοφάνους στην Αραδίππου, τραυματίστηκε σοβαρά 53χρονος.
Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, κατά τον πιο πάνω χρόνο ενώ ο 53χρονος οδηγούσε το μοτοποδήλατό του στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το μοτοποδήλατο προσέκρουσε σε πέτρα και ανατράπηκε.
Από τη σύγκρουση, ο 53χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη υποσκλειρίδιο αιμάτωμα εγκεφάλου, κάταγμα τεσσάρων πλευρών, πνευμοθώρακα και κάταγμα ώμου και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος. ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ