RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΦΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ - ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΑ ΔΥΟ....

  Φονικό, με νεκρούς και τραυματίες, το βράδυ σε μπαρ, στην Αγία Νάπα.Τραγικές φιγούρες τα ανήλικα παιδιά ζεύγους που έπεσε νεκρό από πυροβολισμούς.

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές μετά την διάπραξη του άγριου φονικού στην οδό Καταλυμάτων στην Αγία Νάπα, κοντά στο σημείο όπου πριν από τέσσερα χρόνια διαπράχθηκε το πενταπλό φονικό. Και τότε στόχος ήταν ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης ο οποίος δολοφονήθηκε απόψε.    Όλα έγιναν στις 10.30, όταν ο γνωστός επιχειρηματίας βρισκόταν σε εστιατόριο της περιοχής, στο κέντρο της Αγίας Νάπας, μαζί με στενό φιλικό του πρόσωπο, που είναι μέλος της ΚΥΠ, την σύζυγο του αστυνομικού, με ακόμη έναν αστυνομικό και ακόμη ένα φιλικό τους πρόσωπο.  
Στο τραπέζι βρίσκονταν και τα δύο ανήλικα παιδιά του μέλους της ΚΥΠ.  
Οι αρχές διερρευνούν το πώς ο εκτελεστής πλησίασε τον χώρο όπου βρίσκονταν και τους εκτέλεσε.  Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε σοβαρά και ο δεύτερος αστυνομικός. Ο δεύτερος εκτελεστής, εντοπίστηκε τραυματισμένος σε πρατήριο βενζίνης κοντά στο σημείο και σύμφωνα με πληροφορίες είναι νεκρός.   
Οι τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες άρχισαν έρευνες.
Η αστυνομία εντόπισε καμένο όχημα το οποίο φαίνεται να ανήκει στους δράστες. Μέσα στο αυτοκίνητο έχουν εντοπιστεί και καλάσνικοφ. 
Τραγικές φιγούρες τα ανήλικα παιδιά του αστυνομικού της ΚΥΠ, τα οποία είδαν τους γονείς τους να πέφτουν νεκροί από πυροβολισμούς. Ήδη τα παιδιά βρίσκονται υπό την επίβλεψη ψυχολόγων.ant1wo ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ