RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

OOPS: ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: ΕΚΑΝΑΝ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΩΤΑ ΔΥΟ....

Two-female-gorillas-engaging-in-same-sex-behaviour-in-Rwanda.jpgΜια απίστευτη ανακάλυψη για πρώτη φορά στα χρονικά, έκανε ο καθηγητής Dr. Cyril Grueter, ο οποίος εντόπισε θηλυκούς γορίλες να κάνουν λεσβιακό σεξ!
 
Όπως διαβάζουμε στην «Daily Mail» ο Grueter (ειδικός στα πρωτεύοντα στο University of Western Australia), εξέταζε τις διατροφικές συνήθειες των γορίλων στη Ρουάντα, όταν παρατήρησε για πρώτη φορά στη φύση, ομοφυλοφιλική συμπεριφορά ανάμεσα σε θηλυκούς γορίλες.
Μιλώντας στην «Daily Mail», ο επιστήμονας δήλωσε:
«Αντί να υπάρξει επιθετικότητα ανάμεσα στα θηλυκά για το φαγητό τα είδαμε να εμπλέκονται σε σεξουαλική συμπεριφορά, κάτι που μας εξέπληξε».
Μάλιστα ο Grueter, μετά από εντατική παρατήρηση των  πρωτευόντων επί δύο χρόνια, διαπίστωσε πως η πλειονότητα των θηλυκών στρεφόταν το ένα προς το άλλο για σεξουαλική διέγερση όταν τα αρσενικά τα απέρριπταν:
«Προφανώς αντλούσαν σεξουαλική ικανοποίηση ο ένας από τον άλλο, ποτέ δεν περίμενα να δω κάτι τέτοιο(…)οι γορίλες συνδέονται στενά με τον άνθρωπο και πιστεύουμε πως με την καταγραφή της συμπεριφοράς αυτής θα μπορούσαμε να μάθουμε κάτι παραπάνω για τη δική μας εξέλιξη» πρόσθεσε.
Να αναφέρουμε τέλος, πως από τους 22 θηλυκούς γορίλες που αποτέλεσαν αντικείμενο έρευνας από το 2008 έως το 2010, οι 18 είχαν ερωτικές περιπτύξεις με άλλα θηλυκά προχωρώντας σε προσέγγιση και θωπεία των γεννητικών οργάνων και κραυγές ζευγαρώματος.
«Το βασικό συμπέρασμά μας είναι πως πρόκειται για καθαρά σεξουαλική συμπεριφορά χωρίς απαραίτητα να υπάρχει έλξη. Δεν σημαίνει πως έχουν ομοφυλοφιλικό προσανατολισμό, είναι καθαρά σεξουαλική συμπεριφορά», τόνισε ο Grueter εξηγώντας μάλιστα πως πολλές φορές τα θηλυκά που είχαν τέτοιου είδους επαφές αναζητούσαν ιδιωτικότητα, μακριά από τα υπόλοιπα ζώα» εξήγησε.star LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ