RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο MINUS ONE & Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΗΤΑΝ... ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ Χριστιάνα Αριστοτέλους ήταν παντρεμένοι!!

Εκείνη ακόμη ήταν ένα μοντέλο, όχι και τόσο γνωστό. Εκείνος ένας μουσικός. Εκείνη τώρα είναι βασίλισσα της κυπριακής τηλεόρασης και εκείνος ροκ σταρ που πάει Eurovision. Ένας κοινός γνωστός ήταν τότε η αιτία της γνωριμίας τους και αυτή η γνωριμία οδήγησε το ζευγάρι στα σκαλιά της εκκλησίας. 

Σε μια λιτή τελετή σε ξωκλήσι στον όμορφο Πρωταρά, με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους, έλαβε χώρα το μυστήριο. Η κατάληξη; Μετά το τέλος του μυστηρίου και ενώ το ευτυχισμένο ζευγάρι περπατούσε προς το αυτοκίνητο, ένας άγνωστος απήγαγε την Χριστιάνα αφήνοντας τον Φρανσουά μόνο και με την απορία.  Όλα αυτά έγιναν στα πλαίσια τηλεοπτικής διαφήμισης για κοστούμια το... κρατηθείτε 2008. Την φωτογραφία την βρήκαμε στο facebook του σκηνοθέτη Γιάννη Σαββίδη ο οποίος είχε σκηνοθετήσει την εν λόγω διαφήμιση. Συλλεκτική θα λέγαμε πια..  LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ