RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ: ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ....

Γυναίκα ηλικίας 39 ετών που διέμενε μόνιμα στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια εντοπίστηκε νεκρή στην οικία της στο κέντρο της Λευκωσίας. Την άτυχη γυναίκα εντόπισε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που ενοικίαζε η 39χρονη γύρω στις 12 σήμερα το μεσημέρι.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, που διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίος η 39χρονη έχασε τη ζωή της.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times o ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, έψαχνε την 39χρονη τις τελευταίες μέρες χωρίς αποτέλεσμα και αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος. Όταν εισήλθε στο διαμέρισμα ο ιδιοκτήτης αντίκρισε την γυναίκα πεσμένη μπρούμυτα στο έδαφος,  κοντά σε ηλεκτρική συσκευή.
Στη σκηνή για αυτοψία κλήθηκε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα. Από τις πρώτες ενδείξεις οι Αρχές θεωρούν απομακρυσμένο το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, διερευνάται το σενάριο της ηλεκτροπληξίας. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας θα διαφανούν αύριο κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σωρού της. LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ