RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ: Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΤΕΣ...

Το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο, 23 και 24 Ιανουαρίου, σε κεντρικές λεωφόρους της Λευκωσίας, θα πραγματοποιούνται έργα συντήρησης του οδοστρώματος και γι' αυτό τον λόγο θα προκληθεί αναπόφευκτη ταλαιπωρία στους οδηγούς. Διαβάστε την ανακοίνωση πιο κάτω:

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στη Λεωφ. Νίκης, Λευκωσία
To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από την Κυριακή 24 Ιανουαρίου και ώρα 6 π.μ. μέχρι τις 5 π.μ. της Δευτέρας 25 Ιανουαρίου, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα της Λεωφόρου Νίκης στη Λευκωσία, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Αρσινόης μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Τζών Κέννεντυ.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το τμήμα αυτό του δρόμου θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση από Στρόβολο προς Λευκωσία και αντίστροφα θα διοχετεύεται δια μέσου των οδών Αρσινόης, Εσπερίδων και τη Λεωφόρο Τζών Κέννεντυ.
Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στη Λεωφ. Ακροπόλεως, Λευκωσία
To Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από το Σάββατο 23 Ιανουαρίου και ώρα 4 μ.μ. μέχρι τις 5 π.μ. της Κυριακής 24 Ιανουαρίου, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα της Λεωφόρου Ακροπόλεως στη Λευκωσία, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ιφιγενείας μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Αρσινόης.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το τμήμα αυτό του δρόμου θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση από Στρόβολο προς Λευκωσία και αντίστροφα θα διοχετεύεται δια μέσου των οδών Ιφιγενείας, Αρμενίας και Αρσινόης.
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www .traffic 4 cyprus. org. cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία.LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ