RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ο ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ....


Την εμπλοκή του στην υπόθεση με τους 19,5 τόνους λαθραίου καπνού που βρέθηκαν στην Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου, αρνήθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας, Χριστόφορος Τορναρίτης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Το όνομα του επιχειρηματία αναφέρθηκε σε χθεσινή συζήτηση της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου από τη βουλευτή, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, αφού ένας εκ των υπόπτων, ο Σάββας Θεολόγου, εμπλέκεται σε παρόμοια υπόθεση του 2009 όπου συγκατηγορούμενος ήταν ο κ. Τορναρίτης.
Η κα Χαραλαμπίδου διερωτήθηκε κατά πόσον ο τότε εξώδικος συμβιβασμός συνιστούσε ευνοϊκή μεταχείριση έναντι προβεβλημένων μελών της κοινωνίας κατά παραβίαση της αρχής της ισονομίας.
Αυτή η πτυχή,  όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης», ίσως διαφωτίσει την παρούσα υπόθεση.
Ο Χριστόφορος Τορναρίτης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, απάντησε, απειλώντας με μηνύσεις.
«ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ. Σε σχέση με τα διάφορα λιβελογραφήματα που αναγράφονται η ομιλούνται στα διάφορα μέσα ενημέρωσης έχω δώσει οδηγίες στους δικηγόρους μου να προχωρήσουν σε αγωγές. Όλα τα έσοδα, τα οποία προβλέπετε να είναι μεγάλα που θα αποκομίσω από της αγωγές θα τα διαθέσω σε άπορα παιδιά!! Επ ευκαιρίας θέλω να θυμάστε πως : ‘Οι μεγάλοι άνθρωποι, δεν κάνουν ποτέ τους άλλους να φαίνονται μικροί!! Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνούμε από πού προερχόμαστε… Όλα έχουν νόημα . Έτσι για την ώρα, Αγάπα όταν πονάς, χαμογέλα όταν κλαίς , και συνέχιζε να θυμίζεις στον εαυτό σου πως :‘’ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ‘’ !!», ήταν το μήνυμα του επιχειρηματία.
Σε μια άλλη δημοσίευσή του, κάλεσε τους διαδικτυακούς του φίλους στο lounge bar που διατηρεί στη Λευκωσία, Sabai, για καπνό και… ναργιλέδες.24news LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ