RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ 45ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ - ΤΑ POST ΣΤΟ FACEBOOK ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Ανοιχτούς λογαριασμούς φαίνεται να είχε ο 20χρονος με τον 45χρονο και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας όταν το θύμα έφτασε στην οικία του 20χρονου του είπε στο τηλέφωνο  «έλα κάτω να εξηγηθούμε.»

Όταν οι δύο συναντήθηκαν γύρω στις 19:30 και μετά από έντονη λογομαχία, ο 20χρονος ανέσυρε πιστόλι και πυροβόλησε τέσσερις φορές εναντίον του 45χρονου,  ο οποίος έβαλε μπροστά στο πρόσωπο του τα χέρια του για να προφυλαχθεί, με αποτέλεσμα να δεχθεί σφαίρες στο χέρι, άρχισε να τρέχει και ο 20χρονος συνέχισε να τον πυροβολεί.
Ο νεαρός Σ. Μ. που πυροβόλησε τον 45χρονο είναι γνωστός στην αστυνομία για διαρρήξεις και κλοπές αλλά και για υποθέσεις ναρκωτικών.
Η απόπειρα δολοφονίας του 45χρονου φαίνεται να κρύβει υπόθεση ναρκωτικών και η Αστυνομία θα εξετάσει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της οικίας του Σταύρου Μπενάκη αλλά και των παρακείμενων σπιτιών. Η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει ακόμα όλους τους κάλυκες και με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες στη σκηνή της απόπειρας δολοφονίας.
Στο νεαρό Σ. Μ. φαίνεται να αρέσουν οι Κρητικές μαντινάδες που έχουν να κάνουν με όπλα αφού στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φιλοξενεί πολλές από αυτές: Πηγή: apocalipsi.cy 
LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ
stavros1