RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΤΙ ΕΙΠΕ Η 29ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ & ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ

    Στις 3:00 τα ξημερώματα σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στο Στρόβολο, υπήρχε τραυματισμένη μια γυναίκα.  

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν την εν λόγω γυναίκα. Πρόκειται για 29χρονη, η οποία διαμένει στην εν λόγω πολυκατοικία και η οποία διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.  Μίλησε η 29χρονη στην Αστυνομία Αν και η νεαρή δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση σε σχέση με το περιστατικό, εν τούτοις βρήκε τη δύναμη να περιγράψει τα όσα έγιναν στις Αρχές, προκειμένου να συνεχίσουν οι έρευνες και οι εξετάσεις σε σχέση με τον λόγο που βρέθηκε τραυματισμένη.  
Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες δεν επιδέχονται ουδεμίας αμφισβήτησης, η 29χρονη περιέγραψε στους Αστυνομικούς που την επισκέφθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση ότι λογομάχησε έντονα με τον 32χρονος σύντροφό της.  Η λογομαχία είχε ως αποτέλεσμα, ο 32χρονος, Ρουμανικής καταγωγής, να της επιτεθεί. Ωστόσο δεν έγινε ξεκάθαρο από μέρους της εάν ο 32χρονος την έσπρωξε από το μπαλκόνι ή εάν η ίδια λόγω ψυχολογικής έντασης και σε στιγμή αδυναμίας, αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή της.  Πάντως, σύμφωνα και με το τελευταίο δελτίο της Αστυνομίας, η Δύναμη προχώρησε στην σύλληψη του 32χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.  Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο καβγάς μεταξύ των δύο έγινε εν ώρα πάρτι.  Η κατάσταση της υγείας της 29χρονης θεωρείται σοβαρή αλλά εκτός κίνδυνου.  Η υπόθεση συνεχίζει να διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό Λακαταμείας.ieidisi LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ