RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΠΡΟΣ: ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ 0c ΒΑΘΜΟΥΣ - ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ & ΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ


Οι πολύ ψυχρές αέριες μάζες πλησιάζουν και θα αρχίσουν σιγά σιγά να μας επηρεάζουν από αύριο το μεσημέρι και μετά με κύριες ημέρες επηρεασμού την Κυριακή-Δευτέρα και Τρίτη..
Αισθητή θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας από Κυριακή και μετά και για αυτό θα επικρατεί τσουχτερό κρύο με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες..
Θα έχουμε και φαινόμενα δηλαδή βροχές και χιόνια τις επόμενες ημέρες με ενίσχυση και των ανέμων που θα κάνουν το κρύο πιο αισθητό..Τα χιόνια θα κατεβούν και πιο χαμηλά και σε πεδινές περιοχές χωρίς να αποκλείονται και παράλιες περιοχές..

Για αύριο Σάββατο με ηλιοφάνεια και νεφώσεις με κάποιες πιθανότητες για βροχές τοπικά από τα βορειοδυτικά έως τα βορειοανατολικά(πιο μικρή η πιθανότητα στα ανατολικά)..
 
Ψύχρα γενικά με την εμφάνιση παγετού στο Τρόοδος αλλά και τοπικά σε ορεινές περιοχές..
Από το μεσημέρι και μετά κυρίως νωρίς το απόγευμα προς βράδυ βροχές θα παρατηρούνται στα δυτικά-βορειοδυτικά,εσωτερικό και ανατολικά-νοτιοανατολικά..Προς τα νότια δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερο..
Βροχές θα έχουμε και στα ορεινά αλλά και χιόνια..Τα χιόνια από το μεσημέρι και μετά θα έχουν την τάση να κατεβαίνουν και να πέφτουν από τα 1300 μέτρα και πάνω ενώ από τις βραδυνές ώρες θα πέφτουν από τα 800 μέτρα και πάνω..
Τοπικά τις πιο βραδυνές ώρες του Σαββάτου προς Κυριακή τοπικά θα συνεχιστούν τα φαινόμενα αλλά θα σας δώσω εικόνα αύριο..

Θερμοκρασία σε πτώση και θα φτάσει τους 13 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 15 στα παράλια..Σήμερα Παρασκευή κυμάνθηκε στους 17-18 βαθμούς..
Στα ημιορεινά θα είναι στους 7-10 βαθμούς και στους 4 στα ορεινά..Στο Τρόοδος στους 0 βαθμούς..
Γενικά όμως η θερμοκρασία από το μεσημέρι και μετά θα αρχίσει να πέφτει γρήγορα..
Άνεμοι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αφού στις περισσότερες περιοχές θα είναι από 1 έως 3 μποφώρ ενώ από το μεσημέρι και μετά στα νοτιοδυτικά και νότια θα ενισχυθούν και θα φτάνουν τα 4-5 μποφώρ..
Αυξημένη υγρασία από 65 έως 95%..
Ασθενής χαμηλή πίεση 1013-1014hpa

Κυριακή-Δευτέρα-Τρίτη 24-26/1/16
Άκρως χειμερινό το καιρικό σκηνικό με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τσουχτερό κρύο..
Το Τρόοδος αλλά και ορεινές περιοχές μπαίνουν στην κατάψυξη με ολικό παγετό..
Προσοχή τις βραδυνές και αυγινές ώρες και στις υπόλοιπες περιοχές διότι η θερμοκρασία θα είναι στο 0 και πιθανόν λίγο πιο κάτω όπου και θα παρατηρείται παγετός..

Θα έχουμε και φαινόμενα που από το απόγευμα της Κυριακής και μετά πέραν των ορεινών και ημιορεινών περιοχών μπαίνουν στο παιχνίδι ώστε να έχουν πιθανότητες για χιόνια και πεδινές περιοχές χωρίς να αποκλείονται και παράλιες περιοχές..
Σε ενίσχυση οι άνεμοι την Κυριακή..

Αυτά μέχρι στιγμής και η ενημέρωση θα είναι πιο συχνή όσο αφορά την εξέλιξη...tasos ierodiakonou 
ΓΙΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΔΩ.... LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ