RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

OMG: ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Μια ΦΡΙΚΤΗ ιστορία συνέβη στα Ιωάννινα το απόγευμα της Πέμπτης! Σύμφωνα με την καταγγελία μιας νεαρής εγκύου, ο σύντροφός της μαζί με τρεις ακόμη φίλους του, την πέταξαν με την βία στα παγωμένα νερά της λίμνης των Ιωαννίνων για να αποβάλει, όμως κολύμπησε και κατάφερε να βγει στον παραλίμνιο δρόμο.
 
Μετά από την καταγγελία της, αργά το μεσημέρι της Παρασκευής οι τρεις Γιαννιώτες συνελήφθησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η νεαρή που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, στις 6:30 το απόγευμα της Πέμπτης, σε κατάσταση σοκ πήρε τηλέφωνο στο 100 και κατήγγειλε το ασύλληπτο περιστατικό!
Αμέσως, κινητοποιήθηκαν οι άνδρες της ΟΠΚΕ και λίγο αργότερα συνέλαβαν τον ένα κατηγορούμενο, στη συνέχεια προσήγαν τους άλλους δύο, ενώ καταζητούν ακόμη ένα τέταρτο πρόσωπο.
Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών με τις κατηγορίες για έκθεση σε κίνδυνο κατά συναυτουργία και απόπειρα τεχνητής διακοπής εγκυμοσύνης.star ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ