RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ: ΓΟΝΟΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ ΟΙΚ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ "ΕΙΜΑΙ GAY & ΒΑΖΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ"

Υποψήφιος Βουλευτής με το νέο κόμμα Οργάνωση Αγωνιστών Δικαιοσύνης ετοιμάζεται να βάλει γόνος γνωστής οικογένειας της Κύπρου, ο οποίος μάλιστα, μιλάει ανοιχτά και παραδέχεται όχι μόνο πως είναι ομοφυλόφιλος αλλά και πως... θα παλέψει με νύχια και με δόντια μέσα από τα έδρανα της Βουλής για τα ίσα δικαιώματα όλων των ανθρώπων και ειδικά των gay.

O Έρμος Κρίστης Δορίτης, σπούδασε ξενοδοχειακά στην Ελβετία αλλά και μόδα στο Λονδίνο. Είναι ένας εκ των ιδιοκτητών του γνωστού εργοστασίου της Κύπρου Doritis μακαρόνια ενώ έχει εργαστεί και στα ξενοδοχεία που διαθέτει η οικογένεια του ASTERIA BEACH HOTEL και το LIMONIA BAY. 

Ο Έρμος ο οποίος επιδιώκει να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στους βουλευτές της επόμενης πενταετίας είναι γνωστός επίσης και από την οικογένεια Χατζηπαύλου από τη μεριά της μητέρας του ο οποίος ο Αντώνης Χατζηπαύλου πρώην δήμαρχος Λεμεσού είναι θείος του και νονός του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy, ο Έρμος Κρίστης Δορίτης δεν θα παλέψει μόνο για τα ίσα δικαιώματα gay και straight αλλά θέλει να αγωνιστεί και για την ευημερία των αδέσποτων αφού στο σπίτι του διαθέτει όχι ένα ούτε δύο αλλά 20 αδέσποτα σκυλάκια τα οποία μάζεψε και τα φροντίζει σαν να είναι πραγματικά δικά του..."Ναι ετοιμάζομαι να βάλω υποψηφιότητα για Βουλευτής και δεν το κρύβω πως είμαι ομοφυλόφιλος" λέει με περηφάνια και δύναμη ψυχής ο Έρμος αποκλειστικά στο ShowTime-cy και συνεχίζει "Θα κάνω αγώνα για τα δικαιώματα όλων των πολιτών μας και πολύ περισσότερο για τους ομοφυλόφιλους της Κύπρου. Πρέπει να δούμε κατάματα όλους τους αδύνατους ανθρώπους που το ίδιο μας το κράτος αδιαφορεί παντελώς. Ήμουν και είμαι χρόνια μέσα στα κοινά και στηρίζω αθόρυβα χρόνια συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη... Αυτός ο τόπος πρέπει επιτέλους να αλλάξει... Και θα αλλάξει."ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ