RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΩΡΕΑ ΣΤΗΝ EUROPA DONNA CYPRUS

Γνωστοί και άγνωστοι, επώνυμοι και μη παρευρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου 2015 στη Δημοτική Πινακοθήκη Λακατάμιας στην έκθεση φωτογραφίας "B&W women I body I parts" του νεαρού και πολλά υποσχόμενου φωτογράφου Μαρίνου Μαραθεύτη. 

Ο μόλις 23 ετών καλλιτέχνης με ιδιαίτερη ευαισθησία και σεβασμό προς το γυναικείο φύλο  δημιούργησε αυτή τη ξεχωριστή έκθεση ως φόρο τιμής προς όλες τις γυναίκες. 

"Το ιδανικό σώμα είναι υποκειμενικό και διαφορετικό για τον κάθε ένα ξεχωριστά" δήλωσε στα εγκαίνια της έκθεσης του . "Έχω επιλέξει το συγκεκριμένο θέμα, το θέμα της γυναίκας, καθώς η δική μου θεωρία για όλες τις γυναίκες είναι κάτι μαγικό, κάτι όμορφο... όλοι έχουμε έρθει στον κόσμο λόγω μίας γυναίκας της μάνας".   Ιδιαίτερη ήταν η  έκπληξη του κόσμου όταν λίγο πριν το τέλος της βραδιάς ο Μαρίνος Μαραθεύτης την δωρεά μίας από τις φωτογραφίες της έκθεσης στην Europa Donna Cyprus  ως ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης της προσφοράς προς όλες τις γυναίκες της Κύπρου Την έκθεση στήριξαν το Οινοποιείο Κτήμα Χριστούδια, η εφημερίδα City, η εταιρεία Clip Media, το Δημαρχείο Λακατάμιας, ενώ τις γαστρονομικές γεύσεις επιμελήθηκε ο νεαρός Chef  Κωνσταντίνος Θεωδόρου.ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ