RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Τι κι αν η Γερμανία, το Βέλγιο, η Σουηδία και η Ιρλανδία κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες κρατούν τα ηνία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων μέσα από πασίγνωστες αγορές; Φέτος, η Λευκωσία βάζει τα γιορτινά της σε μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της χρονιάς, στην ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ. 

Πιο μεγάλη και πιο λαμπερή από ποτέ, φέτος η ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ μετακομίζει στον Δήμο Στροβόλου έναντι της πρώην Υπεραγοράς Ορφανίδη σε έναν χώρο που καλύπτει 15.000m2.
Για 50 ολόκληρες μέρες η λαμπρότερη ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ που έγινε ποτέ στην Κύπρο, είναι έτοιμη να προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους αφού για πρώτη φορά, το γνωστό Luna Park Parko Paliatso μεταφέρεται στον Στρόβολο για να δημιουργήσει ένα φανταστικό περιβάλλον σε ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό. 

Οι πιο λαμπεροί τραγουδιστές από Ελλάδα και Κύπρο θα ντύνουν καθημερινά μουσικά τις εκδηλώσεις, προσφέροντας ανεπανάληπτες στιγμές σε όσους θα έχουν την τύχη να παρευρεθούν στην λαμπρότερη ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ που έγινε ποτέ. Ξυλοπόδαροι, σχολές χορού και παιδικές θεατρικές παραστάσεις θα προσφέρουν καθημερινά στους μικρούς φίλους αξέχαστες στιγμές.
Κάθε χρόνο η ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ προσελκύει 300 και πλέον χιλιάδες κόσμου. Φέτος στον ανανεωμένο χώρο των 15.000m2 περισσότεροι άνθρωποι απ όλες τις πόλεις θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία, σε ένα χριστουγεννιάτικο πνεύμα ,μιας και ο χώρος προσφέρεται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, λόγω εύκολης πρόσβασης και απεριόριστου χώρου στάθμευσης.
Η ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ φέτος, συνεργάζεται για την διαφημιστική προβολή και επικοινωνία, αποκλειστικά με τον όμιλο SPP MEDIA.24news  ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ