RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ - ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Οικογενειακή τραγωδία στο χωριό Παραμύθα της Επαρχίας Λεμεσού - Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 19χρονο γιο του με κυνηγετικό - Είχαν καυγαδίσει για ένα... αυτοκίνητο - Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και ο παιδοκτόνος που τραυματίστηκε στο κεφάλι από τον δεύτερο του γιο που επιχείρησε να τον αφοπλίσει 

Άλλη μια οικογενειακή τραγωδία που δε μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους εκτυλίχθηκε γύρω στις 2 και 30 το μεσημέρι στο χωριό Παραμύθα της επαρχίας Λεμεσού.
Για ασήμαντη αιτία, 67χρονος πατέρας όπλισε το χέρι του και δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 19χρονο γιο του μπροστά στα έντρομα μάτια του αδελφού του, ο οποίος στη συνέχεια προσπάθησε να τον αφοπλίσει με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο κεφάλι.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος 19χρονος Οδυσσέας Θεμιστοκλέους καβγάδισε έντονα με τον πατέρα του για το αν θα έπαιρνε το αυτοκίνητο για να επιστρέψει στο στρατό, απ' όπου ήταν εξοδούχος με υπηρεσιακό από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την αστυνομία, ο 67χρονος ανέσυρε κυνηγετικό όπλο και άνοιξε πυρ εναντίον του γιου του, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στην κοιλιά.
Αυτόπτης μάρτυρας στην τραγωδία, ο δεύτερος γιος του 67χρονου, ο οποίος μόλις είδε τον αδελφό του να πέφτει νεκρός στο έδαφος, έσπρωξε τον πατέρα του και στην προσπάθεια του να τον αφοπλίσει τον χτύπησε με το όπλο στο κεφάλι. Αποτέλεσμα, ο 67χρονος να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος ενώ από την συμπλοκή και ο 22χρονος τραυματίστηκε ελαφρά.

Στη σκηνή κλήθηκαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που άρχισαν τις έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία, ενώ ο πατέρας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, αφού φέρει τραύμα στο κεφάλι.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους ο οποίος διενήργησε αυτοψία στη σκηνή, ο άτυχος 19χρονος εθνοφρουρός δέχθηκε δυο πυροβολισμούς στην κοιλιά σχεδόν εξ επαφής.cyprustimes ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ