RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΗΚ ΠΟΥ ΘΑ... ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ

  Προθεσμία έως τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, έχουν οι καταναλωτές της Αρχής Ηλεκτρισμού που ανήκουν στην ειδική κατηγορία των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, να εξοφλήσουν τις οφειλές τους ή να προχωρήσουν σε διακανονισμό. Ο ημικρατικός οργανισμός ανακοίνωσε ότι θα προχωρεί σε διακοπές ρεύματος, ενώ καθορίζεται κατηγορία δικαιούχων απρόσκοπτης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

Έληξε σήμερα το μέτρο της μη αποκοπής της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στα υποστατικά των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.   Το μέτρο είχε εφαρμοστεί στις 28 Μαΐου 2015 με απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και τερματίστηκε μετά το διάταγμα που εξέδωσε την περασμένη Παρασκευή ο Υπουργός Ενέργειας, αναφορικά με τα μέτρα προστασίας των καταναλωτών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.   
Η Εκπρόσωπος Τύπου της Αρχής Ηλεκτρισμού Χριστίνα Παπαδοπούλου, απηύθυνε έκκληση σε όσους εντάσσονται στην κατηγορία ειδικής διατίμησης, να διευθετήσουν τις υποχρεώσεις τους είτε με εξόφληση των οφειλών τους, είτε με τη σύναψη συμφωνιών αποπληρωμής με δόσεις, μέχρι και τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015.   «Στην περίπτωση που δεν θα είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους, η ΑΗΚ δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να προχωρήσει στη διακοπή της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στα υποστατικά που δεν έχουν διευθετημένες τις οφειλές τους, από την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015», ανέφερε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ.    Ο Πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Γιώργος Σιαμμάς, εξήγησε ότι η απόφαση για τη μη αποκοπή της παροχής ρεύματος, λήφθηκε μέχρι την εναρμόνιση του κράτους με τη σχετική ευρωπαϊκή οδηγία, που καθορίζει τους δικαιούχους απρόσκοπτης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, σε κρίσιμες περιόδους. ant1wo ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ