RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΤΑΝ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΠΠΟΣ ΕΣΩΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ

Όσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερο μαθαίνουμε πράγματα για τον Βαγγέλη Πέππο και οι προσευχές μας να βγει μεγάλος ΝΙΚΗΤΗΣ γίνονται ακόμα πιο δυνατές.

Ένα από τα ξαδέλφια του, ο Παναγιώτης Πέππος θυμάται και μοιράζεται με τον κόσμο μερικά πράγματα που έζησαν με τον Βαγγέλη και του ζητάει να μείνει δυνατός και να μην εγκαταλείψει στιγμή τις δυνάμεις του..
Ένα άγνωστο περιστατικό ήταν που κάποτε ο Βαγγέλης μαζί με τον πρώτο του ξάδελφο Παναγιώτη, είχαν σώσει από σίγουρο θάνατο ένα μικρό παιδάκι. Το παιδάκι τότε πνιγόταν σε ένα ποτάμι και χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά του Βαγγέλη που σήμερα δίνει "μάχη" να κρατηθεί στη ζωή τα κατάφερε να μείνει ζωντανό.

Ο Παναγιώτης Πέππος θυμάται χαρακτηριστικά: Θυμάσαι αδερφέ μου τα ανέμελα καλοκαιρινά αλώνια με το φιδογυριστό πλακόστρωτο του χωριού... Θυμάσαι τις φωνές και τα συνωμοτικά χαμόγελα μετά το παράνομο κτύπημα της καμπάνας καθώς τρέχαμε να μην μας πιάσουν? Την χαρά και την ανεμελιά καθώς αντίκριζες έστω μιά-δυό φορές το χρόνο πρόσωπα ζεστά χαμογελαστά στο τόπο που μεγάλωσαν γενιές πριν απο μας και ένιωθες όπως και γώ στα κατάβαθα της ψυχής σου την σύνδεση , την συνέχεια..... Θυμάσαι Βαγγέλη οταν σταθήκαμε ατρόμητα δεκάχρονα εγώ εσύ ο Χρίστος μπροστά στην σφηκοφωλιά στο χωράφι του θείου Νίκου αποφασισμένοι να σώσουμε την οικογένεια απο την απειλή... Θυμάσαι τις βουτιές στον Κουρτελλόροτσο και την μυρωδιά της σούβλας που έκαμνε ο θείος ο Λοίζος τότε που ο κόσμος για μας ήταν απλός και ασφαλής.... Θυμάσαι όταν σώσαμε εκεί στον ποταμό εκείνο το παιδάκι που όταν αναποδογυρίστηκε ο τροχός του είχε την τύχη να τον δεις έγκαιρα και τον αρπάξαμε καθώς πνιγόταν... Συγνώμη αδερφέ μου που αυτή την φορά δεν ήμουν εκεί δίπλα σου... Να σε βοηθήσω , να ματώσω μαζί σου ,να σε αρπάξω από τα χέρια τους... 
Συγνώμη που αφήσαμε ανθρωπάκια μικρά άνανδρα ποταπά να σε πληγώσουν.. Ξέρω οτι στάθηκες λεβέντης απέναντι τους γιατί αυτοί είμαστε αδελφέ μου... Θυμήσου ποιος είσαι Βαγγέλη και μήν εγκαταλείψεις.. ShowTime-cy: Αυτός είναι ο Βαγγέλης και όχι μόνο ποτέ δεν χρησιμοποιούσε βία αλλά βοηθούσε τον συνάνθρωπο του όταν υπήρχε άμεση ανάγκη. ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ