RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

Μια ξεχωριστή συναυλία αλληλεγγύης δίνουν οι Prospectus στη σκηνή του RED, για τον μικρό Κωνσταντίνο Ορφανού. Το μικρό αγγελούδι μόλις 4 ετών, διεγνώσθη με νευροβλάστωμα, υποβάλλεται σε εντατική χημειοθεραπεία όντας νοσηλευόμενο στη Παιδογκολογική πτέρυγα στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος και έχει ανάγκη την βοήθεια μας!




Για την θεραπεία του 4χρονου Κωνσταντίνου Ορφανού πλέον απαιτείται η άμεση μετάβαση του στο εξωτερικό.
Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε από ομάδα φίλων και αγκαλιάστηκε από άλλα σύνολα, ποδοσφαιρικές ομάδες κ.ά. Το αντίτιμο εισόδου των €5 όπως και όλα τα έσοδα προορίζονται για την οικονομική στήριξη και τη θεραπεία του Κωνσταντίνου.
Πέραν από τη μουσική, στη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθενται έναντι συμβολικού αντίτιμου διάφορα προσωπικά αντικείμενα αγαπημένων ποδοσφαιριστών από διάφορες ομάδες οι οποίοι είχαν την καλοσύνη να ανταποκριθούν άμεσα στο κάλεσμα αυτό για βοήθεια. Πολλοί μάλιστα από αυτούς θα δώσουν και το παρών τους απόψε το βράδυ.
Όσοι θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά, μπορούν να καταθέσουν στον τραπεζικό λογαριασμό
Τραπεζικός Λογαριασμός 010900009055, Τράπεζα Κύπρου.

Iban number: CY94002001090000000000905500

Η στήριξη όλων μας είναι σημαντική.

Info
Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015, Μουσική σκηνή RED
Διονύσου 15, Πλατεία Παλιού Δημαρχείου, Λευκωσία
Τηλ. 22767711
Είσοδος 5 ευρώ που πηγαίνει στην οικονομική στήριξη του ΚωνσταντίνουΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ