RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ....

  41χρονο κλητήρα του νοσοκομείου συνέλαβε η Αστυνομία για την υπόθεση του νεκρού βρέφους που βρέθηκε στα σκουπίδια του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Αμείλικτα τα ερωτήματα που προκύπτουν, ενώ πρόσθετο προβληματισμό προκαλεί το ενδεχόμενο που εξετάζουν οι αστυνομικοί ανακριτές, κατά πόσο η ανίερη πράξη έγινε όχι από λάθος, αλλά εσκεμμένα.

Αν και οι ανακριτές της συγκλονιστικής υπόθεσης με το νεκρό βρέφος, ανέμεναν πως θα έπαιρναν απαντήσεις από το υλικό του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του νεκροτομείου, ωστόσο όσα κατέγραψαν οι κάμερες δεν βοηθούν στην έρευνα για το πώς βρέθηκε το νεογέννητο σε κάδο για τα σκουπίδια του νεκροτομείου, στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας.  Το βρέφος γεννήθηκε στις τριάντα Αυγούστου και απεβίωσε δύο μέρες αργότερα.   
Εκτοτε βρισκόταν στο νεκροτομείο, για σκοπούς νεκροτομής, την οποία και διενήργησε ειδικός ιατροδικαστής, ο οποίος μετακλήθηκε από την Βρετανία.   Αργά το απόγευμα, οι ανακριτές του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, εξασφάλισαν ένταλμα σύλληψης εναντίον εργαζόμενου στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας, και συγκεκριμένα του κλητήρα, ο οποίος φέρεται να μετέφερε τρεις σορούς ενηλίκων στο νεκροτομείο, και να έριξε στον κάδο των σκουπιδιών κουβέρτες, όπου ήταν τυλιγμένο το νεκρό βρέφος.   Οι οδηγίες της ηγεσίας της Αστυνομίας είναι σαφείς, για την όσο το δυνατό συντομότερη εξιχνίαση της υπόθεσης, η οποία έχει προκαλέσει σοκ στο παγκύπριο.  
 "Σήμερα από το πρωί άρχισε ένας νέος κύκλος καταθέσεων με επίσκεψη των ανακριτών στον συγκεκριμένο χώρο και επίσης σε αυτό το στάδιο πρέπει να σημειωθεί ότι αξιολογείται το περιεχόμενο των καταθέσεων των συγκεκριμένων προσώπων που είχαν ανακριθεί σε μια προσπάθεια να εξακριβωθούν κάποια συμπεράσματα. 
Η προσπάθεια μας είναι να εντοπίσουμε το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που ενέχονται με την υπόθεσης αυτή", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.   Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν ανακριθεί δέκα πρόσωπα ενώ οι ανακριτές της υπόθεσης είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την διεύθυνση του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας, αλλά και με το υπουργείο υγείας.   Την πιθανότητα να πρόκειται για εσκεμμένη ενέργεια, και όχι για λάθος, διερευνούν οι ανακριτές, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης.   
Είμαστε, είπε, σε επικοινωνία με την διεύθυνση του νοσοκομείου και του υπουργείο υγείας. Από την στιγμή που δεν έχει εξακριβωθεί και δεν υπάρχει μαρτυρία ενώπιον της αστυνομίας που να αποδεικνύει ότι πρόκειται για λάθος η αστυνομία εξετάζει το σοβαρότερο δηλαδή το γεγονός να είναι εσκεμμένο, εξήγησε.   Αν και η ταφή του νεκρού βρέφους αναμενόταν να γίνει σήμερα, η οικογένεια αποφάσισε αυτό να γίνει αύριο.ant1wo ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ