RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΙΣΧΟΣ: ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο "ΜΑΓΚΑΣ" ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ - ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ...

Ο μπράβος παραδόθηκε Το πρωί της Τρίτης ο άνθρωπος της ασφάλειας του μπιτς μπαρ που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο με τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου Κύπριου παρουσιάστηκε αυτοβούλως, συνοδεία του δικηγόρου του στις αρχές.  

Ο 25χρονος σεκιουριτάς μετά την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του αφέθηκε ελεύθερος και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη.protothema

ΟΡΓΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ολοι αυτοί που έχουν τέτοια μαγαζιά και ειδικά στή Μύκονο και Ρόδο και Σαντορίνη.είναι άτομα τής μαφίας πού τούς έχει γιά μόστρα,άλλωστε είναι γνωστό σέ όλους τί διακινείται εκεί μέσα καί τί τζίρος γίνεται.Τό καλύτερο θά ήταν νά κλείνουν μέ τό παραμικρό που θά γίνεται καί μέ βαρειά πρόστιμα και φυλάκηση,άς αλλάξουν επί τέλους οι νόμοι πού ανέχονται τέτοια μαγαζιά....πού ξανακούστηκε face control και να τό ανέχονται οι Ελληναράδες..πού δέν ανέχονται από τή μάνα τους καμία παρατήρηση.Αφού λοιπόν ανέχονται τά κάθε είδους κατακήθια πού είναι μπροστά σαυτά τα μαγαζιά...τί άλλο θα μπορούσαμε να πούμε γιά τήν νεολαία παρά ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ είσαστε ορισμένα παιδάκια.

Ειναι πια καιρος να σαμποτάρουν οι Κύπριοι τη Μύκονο και όλη αυτή τη κραιπάλη....νοιώθω περήφανος που δεν εχω πάει ποτε ..παρά μονο για 4 ωρες το 92.

ΑΙΣΧΟΣ..οι επαγγελματίες πορτιέρηδες ΠΟΤΕ δεν βαράνε κόσμο, μόνο τους βγάζουν έξω, όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι πορτιέρηδες μπαίνουν συνήθως κάποιοι περιθωριακοί τύποι άσχετα και ακοινώνητα άτομα, που ενδεχομένως πληρούν τις προδιαγραφές, δλδ ΟΓΚΟ και ΜΑΓΚΙΑ. Κανονικά θα έπρεπε να περνάνε απο ειδικά σεμινάρια..τώρα να το κλείσουν παραδειγματικά το συγκεκριμένο μαγαζί..

 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ