RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΣΤΟΜΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΟ - ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ... ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ


Αργά το απόγευμα αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του Δικαστηρίου των Βάσεων Δεκέλειας ο 21χρονος, ύποπτος για το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε χθες το παγκύπριο.

Σε δηλώσεις του στο 24news ο  Υπαστυνόμος Μάρκος Πέτρου, Υπεύθυνος του ΤΑΕ των  Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, ανέφερε ότι η διαδικασία βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη.
Άγνωστα παραμένουν στο παρόν στάδιο τα ακριβή κίνητρα του δράστη, που τον οδήγησαν να μαχαιρώσει μέχρι αποκεφαλισμού (σχεδόν) την ίδια του την μάνα.
Το ενδεχόμενο ο δράστης να βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή άλλων ουσιών δεν έχει αποκλειστεί και διερευνάται.
Ο 21χρονος συνεργάζεται με τις αρχές, χωρίς ωστόσο να λέει πολλά στοιχεία για τα κίνητρα που τον οδήγησαν στο στυγερό αυτό έγκλημα.
Προηγούμενη είδησηΕνώπιον του δικαστηρίου των βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας αναμένεται να προσαχθεί σήμερα ο 21χρονος Ιρακινός, κουρδικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του, ηλικίας 46 ετών.
Μετά από ένα σχεδόν ολοήμερο ανθρωποκυνηγητό η Αστυνομία των Βάσεων εντόπισε και συνέλαβε στις 6.40 χθες το απόγευμα τον 21χρονο φερόμενο μητροκτόνο ο οποίος  φέρεται να σκότωσε με αιχμηρό αντικείμενο τη μητέρα του ηλικίας 46 χρόνων, η οποία εντοπίστηκε αιμόφυρτη στο αυτοκίνητο της οικογένειας, εκατό περίπου μέτρα από το σπίτι τους, που βρίσκεται στην περιοχή των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.
Η γυναίκα είναι μητέρα άλλων τεσσάρων παιδιών. Το αυτοκίνητο της οικογένειας, στο οποίο εντοπίστηκε, βρισκόταν σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από το σπίτι της οικογένειας που βρίσκεται σε περιφραγμένο χώρο κοντά στο στρατόπεδο Victoria Campus εντός των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.kathimerini.cy ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ