RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΜΑΡΙΑ ΠΑΜΠΑΚΑ "ΟΧΙ, ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ... ΨΥΧΗ"

Η καυτή και πάντα εντυπωσιακή Μαρία Παμπακά γράφει το ημερολόγιο της στο ShowTime-cy και αυτοαποκαλύπτεται.
Κάθε Δευτέρα οι προσωπικές της εξομολογήσεις αποκλειστικά στο ShowTime-cy...

 Όχι, δεν το δέχομαι, δεν το επιτρέπω να μου στέλνεις ερωτικά μηνύματα ενώ στη προσωπική σου σχέση στο Facebook να δηλώνεις παντρεμένος. Γιατί να πρέπει να σου απαντήσω από τη στιγμή που μια γυναίκα δίπλα σου ίσως δεν γνωρίζει πως ο αγαπημένος της σύζυγος βγάζει τα μάτια του στο Facebook; Κι αν ήμουν εγώ η γυναίκα αυτή; Κουρέλι θα γινόμουν αν ποτέ το ανακάλυπτα.

Μπορεί οι άντρες να δηλώνουν πως "και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή" αλλά εγώ αυτό δεν το δεχομαι! Πως θα σου φαινόταν κύριε "αποστολέα" που ούτε καν φίλοι στο Facebook δεν ήμαστε - αλλά ούτε και θα γίνουμε - αν τσάκωνες την γυναίκα σου να παίζει με άλλον στο Facebook? Θα σου άρεσε; Νομίζω πως όχι αφού ο εγωισμός αγιάζει τα μέσα. Αφού λοιπόν ποτέ δεν θα θελες να φας κέρατο από την λατρεμένη σου σύζυγο τότε ούτε κι εσύ μην κανείς αυτό που δεν θες να σου συμβεί...
Και στην τελική... Αν δεν την αγαπάς & δεν σε συμπληρώνει φέρσου σαν άντρας αφού φοράς παντελόνια. Πες της το και... τραβά λοιπόν σ' ολα μια κόκκινη γραμμή. Μην θες και τον σκύλο χορτάτο και τη πίτα ολόκληρη.

Το ημερολόγιο της πιο καυτής και εντυπωσιακής Κύπριας Μαρίας Παμπακά κάθε Δευτέρα ΜΟΝΟ στο ShowTime-cy

Ο καθένας μας επιλέγει το άλλο του μισό για να φτιάξει μια κοινή ζωή, μια οικογένεια και να έχει το στήριγμα του στα εύκολα και στα δύσκολα και όχι να παίζει ταυτόχρονα και σε άλλα... γήπεδα. 
Σε ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω και δεν αποδέχομαι κανένα κομμάτι που ήδη είναι δοσμένο άλλου. Να σέβεστε τις γυναίκες που έχετε δίπλα σας. Και κάτι τελευταίο! Φιλενάδες, ξυπνάτε... Τις σχέσεις μας και τα μάτια μας 24...  Kiss.... Τα λέμε την ερχόμενη εβδομάδα εδώ στο ShowTime-cy.  ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ