RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΕΛΕΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ EUROVISION



Με φύλακα άγγελο τη Δέσποινα Βανδή  θα εμφανιστεί η Μαρία Έλενα Κυριάκου στη σκηνή της Eurovision

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ - Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΛΕΙΔΙ & Η ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΑΡ
Η δασκάλα και προπάντων φίλη της μεγάλης νικήτριας του The Voice είναι ο άνθρωπος κλειδί στην αυριανή εμφάνιση της στη σκηνή του τελικού της Eurovision για την επιλογή του ελληνικού τραγουδιού.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy, η Δέσποινα Βανδή ανέλαβε προσωπικά εκείνη μαζί με τους συνεργάτες της να αναλάβουν σχεδόν όλη την εμφάνιση – look της Μαρίας Έλενας Κυριάκου. Όλοι οι… χρυσοχέρηδες – στενοί συνεργάτες της ποπ σταρ ανέλαβαν να δημιουργήσουν αυτό που κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει δει από την λάμψη της κύπριας διαγωνιζόμενης του ελληνικού τελικού.
Η ίδια η Δέσποινα πρότεινε στην Μαρία Έλενα Κυριάκου να της παραχωρήσει όλα τα δυνατά της χαρτιά και με μια άκρως λιτή σκηνοθεσία και έχοντας ίσως ένα από τα καλύτερα ερμηνευτικά τραγούδια του τελικού να δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας και να μαγέψει τους πάντες.
Άλλωστε, η μεγάλη νικήτρια το The Voice δεν θέλει ούτε show, ούτε χορευτικά. Με ένα πιάνο, μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και με ένα look by Despina Vandi θα δώσει το δικό της ρεσιτάλ ερμηνείας με σκοπό να κερδίσει επάξια το euro ticket της Eurovision.   ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ