RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ



Όπως προσέξαμε τον τον τελευταίο καιρό η ποδηλασία έγινε της μόδας σχεδόν κάθε μέρα. Μία παρέα από ποδηλάτες οργανώνουν διάφορες ποδηλατικές εκδηλώσεις, με προορισμό νέα μέρη και καινούργιες εμπειρίες.

Στόχος των ομάδων είναι :
Να ευαισθητοποιήσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν για να βγει στο πετάλι. Προωθούν εναλλακτικούς τρόπους διακίνησης στην πόλη, αφού με το ποδήλατο παρέχεται η δυνατότητα άθλησης και διακίνησης στην πόλη, σε ένα πιο υγιές περιβάλλον, μακριά από καυσαέρια.

Όμως λόγω έλλειψης ποδηλατοδρόμων ή όταν αυτοί υπάρχουν και κρατιούνται από σταθμευμένα οχήματα η είναι λερωμένοι από κλαδιά, σκουπίδια, μπάζα και γυαλιά γίνονται επικίνδυνοι. 
Καλό είναι και οι Δήμοι να διατηρούν αυτά που οι ίδιοι κατασκεύασαν καθαρά και να αξιοποιούνται σωστά. Για αυτό και η χρήση του ποδηλάτου ως μέσο μεταφοράς είναι ιδιαίτερα μειωμένη. Οι ώρες το ποδηλατικών ομάδων συνήθως τις καθημερινές είναι 19:30 - 22:00 επίσης πραγματοποιούνται και τα σαββατοκύριακα εξόρμησεις στην ύπαιθρο για αυτό ζητούν από τους οδηγούς αυτοκινήτων να έχουν υπομονή για την ασφάλεια των ποδηλατιστών και των οδηγών αυτοκινήτων.

ApollonBicycleClub : Κάθε Δευτέρα στις 19:15  μ.μ. στο σωματείο του Απόλλωνα
NautilosCyclingClub : Κάθε Τρίτη στις 19:50  μ.μ. από το Δημαρχείο Στροβόλου (Μπροστά από την είσοδο του θεάτρου)
Ποδηλάτες Λευκωσίας - PodilatesLefkosias : Κάθε Τετάρτη στις 19:45 μ.μ.Συγκέντρωση στο χώρο στάθμευσης "Κολοκάση" στην Λευκωσία
CyclingClubLatsia : Κάθε Πέμπτη στις 19:45 μ.μ από το Δημαρχείο Λατσιών.  
 Geri Bicycle Club κάθε Τρίτη στις 8:00μ.μ απο Δημαρχείο Γερίου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ