RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΚΡΙΟΣ Αν και είστε αρκετά ευαίσθητοι, θα κατευθύνετε σωστά το ενδιαφέρον και την αγάπη σας, διορθώνοντας με τον τρόπο αυτό πολλά από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο παρελθόν. 
ΤΑΥΡΟΣ Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε και την παρουσία άλλων ανθρώπων στη ζωή σας, όσο και τα δικαιώματά τους, καθώς οι επιτυχίες σας μπορεί να σας κλείσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, στον εαυτό σας 
ΔΙΔΥΜΟΙ Εποχή να αλλάξεις κάποιες κακές συνήθειες στα επαγγελματικά σου. Μόνο έτσι θα δεις την προαγωγή που επιθυμείς αλλά δεν αφήνεις να έρθει να σε βρει. Καιρός να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι..
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η εβδομάδα αυτή σας δίνει την ευκαιρία να αντικρίσετε τη ζωή περισσότερο αντικειμενικά και θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τις βαθύτερες αιτίες των όσων έχετε ζήσει και σας έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό. 
ΛΕΩΝ Οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να πειστείτε περισσότερο για την αιτία των γεγονότων και θα μπορέσετε να αρχίσετε να ρυθμίζετε τη ζωή σας πιο αρμονικά σε σχέση με το παρελθόν. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Τα επαγγελματικά σας βελτιώνονται σταδιακά καθώς και τα οικονομικά σας, κάτι που σας έχει ταλαιπωρήσει εδώ και πολύ καιρό. 
ΖΥΓΟΣ Συναισθηματικά, επαγγελματικά, θέματα υγείας, όλα είναι με το μέρος σας. Αυτό το διάστημα θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν πρέπει να χάσετε σε καμία περίπτωση. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να προσέχετε μην σας ξεφύγει κάποιο σημαντικό γεγονός. 
ΤΟΞΟΤΗΣ Οι ημέρες αυτές είναι πολύ ήρεμες και σας δίνουν την ευκαιρία να αντικρίσετε πιο αντικειμενικά και με περισσότερη ανοχή ή και με περισσότερη προσοχή τους γύρω σας. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Είστε πιο ανοικτοί στο περιβάλλον σας και στους κοντινούς σας ανθρώπους κάτι που σας βοηθά να επιτύχετε τα σχέδιά σας και να ολοκληρώσετε τις επιθυμίες σας. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μία αναγνώριση σε επαγγελματικό ή και κοινωνικό/αισθηματικό επίπεδο μπορεί να σας δοθεί αυτές τις ημέρες, χωρίς να την περιμένετε, γεγονός που μάλλον θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε. 
ΙΧΘΕΙΣ Καλά νέα και ταξίδι από μακριά. Οι ημέρες αυτές είναι περισσότερο εύκολες και ευνοϊκές για τις φιλίες σας και γενικότερα για την κοινωνική σας ζωή.
 Δήμητρα Παπανικολοπούλου – Περκουλαράκη Τηλ.: 210 5140963 Κινητό: 6946 507500Email: dpapanikolopoulou@gmail.comstofostonasterion.blogspot.com Διαδικτυακό Κανάλι:http://www.ustream.tv/channel/semiramis-dimitra