RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - MONO ΣΤΟ SHOWTIME-CY

ΚΡΙΟΣ-Σταθερότητα και ηρεμία επικρατούν την εποχή αυτή.  Πάρε αποφάσεις
ΤΑΥΡΟΣ-Η τρυφερότητα και η αγάπη που δείχνετε στο σύντροφό σας κάνουν τη σχέση σας πιο όμορφη και δημιουργική και σας χαρίζουν ταυτόχρονα μια ηρεμία και χαλάρωση. 
ΔΙΔΥΜΟΙ-Μην αφήνετε εκκρεμότητες και λύστε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν άλυτα γιατί θα παρουσιαστούν ξαφνικά και θα σας χαλάσουν το κέφι. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ-Θέλετε να διασκεδάσετε, να χαρείτε και να απολαύσετε, όμως προβλήματα και υποχρεώσεις από το παρελθόν και το παρόν δε σας αφήνουν. 
ΛΕΩΝ-Φροντίστε να λύσετε όλα τα θέματα και να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-Είναι καιρός να ξεκουραστείτε και να αφήσετε τις έγνοιες του γραφείου μακριά. Χαλαρώστε και χαρείτε τις διακοπές σας όσο περισσότερο μπορείτε. 
ΖΥΓΟΣ-Αν ηρεμήσετε και δείτε τα πράγματα πιο ήρεμα και ψύχραιμα μπορεί να βιώσετε όμορφες και τρυφερές στιγμές. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ-Μην είστε καχύποπτοι και μην ξεσπάτε τα νεύρα σας σε ανθρώπους που θέλουν να σας βοηθήσουν. 
ΤΟΞΟΤΗΣ-Λόγω της κακής σας ψυχολογίας δεν είστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί και δραστήριοι αυτές τις μέρες. Ζητήστε άδεια.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-Ενα τηλεφώνημα θα σας αναστατώσει. Παίξτε έξυπνο παιχνίδι και θα κερδίσετε. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ-Φροντίστε να είστε ήρεμοι και να μην αφήσετε την κακή σας ενέργεια να χειροτερέψει τα πράγματα. 
ΙΧΘΕΙΣ-Πάθος, ένταση και ενέργεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εβδομάδας αυτής.  Δήμητρα Παπανικολοπούλου – Περκουλαράκη Τηλ.: 210 5140963 Κινητό: 6946 507500 Email: semipap@otenet.gr http://semiramisisis.wordpress.com/  Διαδικτυακό Κανάλι: http://www.ustream.tv/channel/semiramis-dimitra